Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-05-30, 13:48
Ładna Viki
a nie mialo być kombi
sluga napisał/a:
akas fajna duza felga
jak to jest samochód na zarobek zeby ludzi wozic to ja bym osobiscie duzych felg nie zakładał bo komfort jazdy sie napewno zmieni najlepiej 15' albo 16'
mialo byc kombi ale trafilo sie w bardzo dobrej cenie i przez to brak kombi... piszac duza felga mam na mysli tak duza ale zeby bylo praktycznie al felga na przyszly rok pojdzie nowa dopiero
_________________ GRUPA WIELKOPOLSKA
VW Vento- pracuje tu 90 Koni i.............Jeden Osiol :-D
sluga, kupiłeś drugie auto z rzędu z ewidentnie źle dobranym lakierem przy malowaniu-nie widzisz tego czy to olewasz
Zamiany akurat nie kumam gdyż to ta sama pojemność co w Vento....ale tak czy siak bezawaryjności życzę
Widziec widze ale az tak mi o nie przeszkadza , co do zmiany zgadzam jakos nie zazalalem, vectra jest wieksza od vento no i inaczaczej jedzie przy predkosciach 140-160 w wzwyrz z plusem dla vectry
_________________ GRUPA WIELKOPOLSKA
VW Vento- pracuje tu 90 Koni i.............Jeden Osiol :-D
Silnik: 1.9 D Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Maj 2010 Posty: 341 Skąd: Tarnów
Wysłany: 2010-06-15, 19:18
A próbowałeś ile pójdzie Kumpel ma podobną ( ten sam rocznik i silniczek ) i jego poszła 190km/h z lekkiej górki i nic więcej ( na pokładzie 2 osoby, bagażnik pusty + seryjny rozmiar opon )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum