witam wszystkich mam takie pytanko co moze byc przyczyna ze wskaźnik paliwa nie działa lezy caly czas jak by nie bylo paliwa a jest. dodam ze kilka razy wsaźnik zwarjowal zaczol pokazywac ze jest pelen zbiornik (a tak nie bylo mialem paliwa tak 1/4 zbiornika)ale po chwili znowu opadl do zera taka sytuacja miala miejsce 3 razy a teraz jest caly czas ''cisza''.dodam ze vento odpala ok i jedzie sie tez ok tylko ten wskaznik co to moze byc ? pozdrawiam
bylem przy aucie zdjołem ta okrogła pokrywe w bagazniku i wpadlem w szok tyle tam pylo piachu i kurzu ze szok wiec nic nie robilem podjade najpierw tam odkurzyc a nastepnie wydmucham sprezarka i dopieo bede odkrecal bo jak by ten piach sie dostal do zbiornika to szok i mam takie pytanie czy odkrecac taka plastikowa duza jakby nakretke zeby sie dostac do plywaka i czy zeby go wijac i zobaczyc co sie tam zacielo to musze odpinac przewody paliwowe czy mozna to wyjac bez odpinania wezy
gwint normalny tylko w tej nakretnce jest taka guma i bardzo ciezko to odkrecic jak juz to odkrecisz to nasmauj jakims olejem w razie W kiedys bys musiał znowu odkrecac to juz bedzie lekko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum