Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2010-06-22, 12:19 licznik
mam pytanko
czy nabijanie przebiegu w km czy milach jest zalezne od kompa czy po prostu od wersji licznika
pytam bo mój nie działa caly czas a mam możliwość kupna angielskiego licznika
A dlaczego mialoby nie nabijac? Impulsator wysyla impulsy (sygnaly) wiec licznik to zmierza podaje jak szybko jedziesz, dodatkowo zlicza przebieg. Tylko ze bedziesz mial w milach W Octavii to sie da przestawic w MFa zeby zliczalo spalanie w l/100 a nie w galonach na mile.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
ja jak zalozyłem kompletny us licznik to mi przebieg nabijalo w milach,a wskaznik predkosciomierza wariował od 0 do 200. takze rozebralem jeszcze raz i zamienilem tylko tarcze.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
No sensu nie ma, a dwa kto ma mozliwosci programowania epromow i zna sie na programowaniu pamieci vw
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum