Wysłany: 2010-07-12, 10:52 Gdzie znajde wtyczke lewego tylniego czujnika ABS
Hejka patrzałem pod auto kabel od tylniego czujnika ABS idzie gdzieś tam w kierunku siedzenia tylniego. Wie ktoś może gdzie go znajdę w aucie bo muszę wymienić czujnik. W sklepie pytali mnie jaka mam wtyczke czujnika opkrągłą czy jakąś tam i sprawdzić muszę a nie widzę tam nigdzie dzięki pozdro
_________________ Przewozy 9 osobowym busem dostępny 24h. Mercedes Vito 639 www.Pewka.pl cała Europa.
Znalezione pod kanapą od środka auta 20cm w lewo i w prawo wychodzą kabelki od czujników tylnich. Ja z tego upału chyba nie widziałem szukałem okrągłych wtyczek a mam kwadratowe (przypominają one troszkę małe złączki głośników) . W sklepie muwi ze taki czujnik koło 200. Ale to nic zamiast czujnika tylniego kupie coś innego. dzięki pozdro
_________________ Przewozy 9 osobowym busem dostępny 24h. Mercedes Vito 639 www.Pewka.pl cała Europa.
Ostatnio zmieniony przez MustangGT 2010-07-13, 09:37, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum