Części samochodowe do VW w sklepie iParts.pl

Forum Volkswagen Vento Klub Polska Strona Główna
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Chat
 Ogłoszenie 

Poprzedni temat :: Następny temat
poszukuje osob poszkodowanych w wypadkach komunikacyjnych
Autor Wiadomość
krasnal 
Kierowca eLki

Silnik: 1.8 AAM
Wysłany: 2010-06-22, 22:34   poszukuje osob poszkodowanych w wypadkach komunikacyjnych

koledzy, poszukuje osob poszkodowanych w wypadkach (samochodowe, motocyklowe, potracenia itp) nawet do kilkunastu lat wstecz. Jestem przedstawicielem w firmie, ktora zajmuje sie profesjonalna pomoca takim osobom. Jezeli znacie kogos takiego (rodzina, znajomi) bardzo prosze o kontakt 796577648
pozdrawiam:)

Arcaj 
Vento to ja!
Red Angel 90KM

Silnik: 1,9 TDI 1Z
Wysłany: 2010-06-23, 21:30   

krasnal wytłumacz po co szukasz takich osób?

Mój VentoLot

Grupa Dolnośląska

Sprzedaje części do Vento

wojtaszlodziejowka 
Ventofan
STREET RACER'S!!

Silnik: 1.9 TDI
Wysłany: 2010-06-24, 13:04   

no właśnie a jak nie wiadonmo o co chodzi to chodzi o... :diabełek: :diabełek:

krasnal 
Kierowca eLki

Wysłany: 2010-06-24, 16:50   

tak jak mowilem, pracuje jako przedstawiciel w firmie, ktora pomaga osobom poszkodowanym w uzyskiwaniu odszkodowan z polisy OC sprawcy. Nie kazdy wie, ze za szkody osobowe rowniez sie takie nalezy, a nawet jezeli ktos wie, to nie zawsze wie jak sie za to zabrac, jakie papiery zebrac, czesto ubezpieczyciele wyplacaja smieszne kwoty, nieadekwatne do poniesionych obrazen. Moja firma ma swoich prawnikow, ktorzy wystosowuja pisma do ubezpieczycieli, w razie potrzeby zakladaja sprawy sadowe i w 99% przypadkow klienci sa zadowoleni z ostatecznie wyplaconej kwoty. Takze warto sie tym zainteresowac, zwlaszcza ze czesto prowizja pobierana przez firme jest duzo nizsza niz wszystkie koszty, ktore musialby poniesc poszkodowany (adwokat, w przypadku sprawy sadowej dodatkowe oplaty). No i samo odszkodowanie wywalczone przez firme jest czesto zdecydowanie wyzsze niz takie wyplacone "zwyklemu smiertelnikowi". Ja szukam po to, zeby z takimi osobami nawiazac kontakt i pomoc im w jak najbardziej pozytywnym zakonczeniu sprawy. I nie bede sciemnial, ze nie chodzi tez o ... :) pozdrawiam
dla zainteresowanych - reprezentuje firme VOTUM - jedna z najwiekszych i najbardziej skutecznych w polsce specjalizujacych sie w tej dziedzinie www.votum-sa.pl

enesen 
Zapalony Ventkarz

Silnik: 1.8 GT ABS
Wysłany: 2010-06-25, 18:52   

proste pytanie i licze na prostą odpowiedź: ile procent odszkodowania bierzecie?
Ostatnio zmieniony przez enesen 2010-06-25, 18:54, w całości zmieniany 1 raz  

krasnal 
Kierowca eLki

Wysłany: 2010-06-25, 22:18   

prosta odpowiedz: od 20 do 30% w zależności od wysokości prognozowanego odszkodowania, im wyższe odszkodowanie tym mniejsza prowizja...

lesny1982 
Vento to ja!

Silnik: 1.9 TD
Wysłany: 2010-06-25, 23:14   

dobre takie firmy sam na takiej bazuje od ponad 3 lat bo sprawa sie tyle ciagnie przez tych lekarzy sadowych :pała: i przedluzanie rozpraw bo ktos nie przyszedl :P ale warto ja + moja firma startujemy o 7 krotnosc tego co dostalem i narazie jestesmy na dobrej drodze :D . fakt trzeba troszke siana wylozyc najpierw ale cos za cos

spyro 
www.vwvento.org

Silnik: 1,8 90KM B+G
Wysłany: 2010-06-27, 01:53   

lesny1982 napisał/a:
akt trzeba troszke siana wylozyc najpierw ale cos za cos
no ale to chyba ta firma wykłada kasę na początku, no bo w innym wypadku po co ich pośrednictwo...

krasnal 
Kierowca eLki

Wysłany: 2010-06-29, 19:50   

lesny w takim razie wspolpracujesz z inna firma :) moja pobiera prowizje dopiero gdy masz juz pieniazki na koncie :) takze polecam :) a z 7-krotnoscia wcale nie przesadziles:)

spyro 
www.vwvento.org

Wysłany: 2010-06-29, 23:34   

krasnal, zakończmy ten temat, to nie jest miejsce do tego. Zaczyna mnie powoli denerwować ilość nowych tematów z reklamami wszelakimi - do tego od osób, które napisali parę postów i nic poza tym...

Jak ktoś będzie chciał skorzystać z usług takiej firmy to sobie poszuka w necie.

krasnal 
Kierowca eLki

Wysłany: 2010-06-30, 16:52   

od osob, ktore napisali pare postow - spoko spyro, ale wydawalo mi sie ze w tym dziale nie ma jakichs limitow co do minimalnej ilosci napisanych postow. Chcesz to zamykaj, twoja sprawa, ale taki post tutaj moze komus pomoc, odkad ten post tu jest dzwonily juz dwie osoby z prosba o pomoc. Ale oczywiscie, zamykaj - Ciebie wkurza, a to najwazniejsze. pozdrawiam

lesny1982 
Vento to ja!

Wysłany: 2010-06-30, 17:01   

spyro napisał/a:
lesny1982 napisał/a:
akt trzeba troszke siana wylozyc najpierw ale cos za cos
no ale to chyba ta firma wykłada kasę na początku, no bo w innym wypadku po co ich pośrednictwo...

pieniazki ja musialem wylozyc czyli 10% tego co chcesz od nich wycisnac , bo to ja pozwalem za posrednictwem mojej firmy PZU do sadu o odszkodowanie i ustalenia :] oni daja prawnika zalatwiaja cala papierologie itp. oczywiscie po wygranej sprawie wszystko Ci zwracaja co juz wlozyszes na sprawe i wtedy Ci z przyznanego odszkodowania zabieraja iles tam % i lecisz na karaiby :P

Ostatnio zmieniony przez lesny1982 2010-06-30, 17:07, w całości zmieniany 4 razy  

krasnal 
Kierowca eLki

Wysłany: 2010-06-30, 17:06   

wiadomo lesny, rozne firmy maja rozne metody dzialania. I tak dobrze ze zwracaja ci ta kase, ktora inwestujesz na dzien dobry, minus jest taki, ze przy wiekszych odszkodowaniach 10% to moze byc calkiem sporo ;)

lesny1982 
Vento to ja!

Wysłany: 2010-06-30, 17:09   

krasnal napisał/a:
wiadomo lesny, rozne firmy maja rozne metody dzialania. I tak dobrze ze zwracaja ci ta kase, ktora inwestujesz na dzien dobry, minus jest taki, ze przy wiekszych odszkodowaniach 10% to moze byc calkiem sporo ;)

no wiem cos o tym :P 15 tysi musialem wplacic :P

spyro 
www.vwvento.org

Wysłany: 2010-06-30, 21:12   

krasnal napisał/a:
ale taki post tutaj moze komus pomoc
jak sam napisałes w pierwszyh zdaniach ty na tym zarabiasz a ja osobiście mam już dośc pseudo reklam na naszym forum. Chcesz pomóc? Zrób ranking firm, które sie tym zajmują.

krasnal napisał/a:
Ciebie wkurza, a to najwazniejsze
u nas na forum właśnie tak nie ma, poczytaj troszkę a sam to zobaczysz i nie o to chodziło...

krasnal napisał/a:
ale wydawalo mi sie ze w tym dziale nie ma jakichs limitow co do minimalnej ilosci napisanych postow
oczywiście, że niema, nie zrozumiałeś moich intencji, że osoba piszę po to na forum, żeby sprzedać swoje towary i usługi...

Reasumując, nie mam nic przeciwko jak takie posty wrzucają osoby, które dały z siebie na forum, a y niestety jak narazie nie dałeś nic oprócz swojej reklamy... Także popisz troszke, pomóż innym i wtedy się reklamuj - a zobaczysz, że i inni z chęcią do ciebie uderzą, a tak post jak wiele podobnych umrze śmiercia naturalną...

krasnal 
Kierowca eLki

Wysłany: 2010-07-05, 22:33   

oczywiscie ze na tym zarabiam, mowie o tym otwarcie.. i co w tym zlego ? pomoglem juz paru osobom, ktore nawet nie wiedzialy ze takie pieniadze im sie naleza i nie mam pojecia co ma ilosc napisanych przeze mnie postow do reklamy moich uslug.. jakis dziwny tok rozumowania spyro.. zdaje sobie sprawe ze jestes tutaj "bogiem" ale to nie znaczy ze zawsze masz racje. Jak tobie to przeszkadza - po prostu nie czytaj i w tym temacie sie nie udzielaj - ale komus moge pomoc - i tak... zarobie na tym... i na prawde nie widze w tym nic niemoralnego. pozdrawiam

levis521 
Pan i władca oktanów

Silnik: 1.8
Wysłany: 2010-07-05, 23:57   

mi z votum załatwiali odszkodowanie,oddział w Piotrkowie tryb,i zrobili dobra robotę bo 35 k wpadło z czego 7 dla przedstawiciela

krasnal 
Kierowca eLki

Wysłany: 2010-07-06, 23:22   

no wlasnie.. post wyzej swiadczy o tym, ze jednak moge komus pomoc.. dla scislosci 7 tys bylo dla firmy, dla przedstawiciela duzo mniej :) ale to tak tylko btw...

spyro 
www.vwvento.org

Wysłany: 2010-07-13, 12:56   

nie jestem żadnym bogiem - tutaj nie ma takich osób i każdy jest równy - tym sie rózni to forum od wielu innych tego typu miejsc w internecie.

I powtórzę: zacznij udzielać się na forum, pomagaj innym i będzie OK, bo narazie traktujesz nas jak darmową reklamę i nic po za tym - i to mi się nie podoba.

Dla ścisłości, skoro już się reklamujesz to gdzie są dane firmy, która reprezentujesz? Numer nip, krs, regon, dane adresowe i pełne dane kontaktowe?

krasnal 
Kierowca eLki

Wysłany: 2010-07-13, 18:19   

Cytat:
Dla ścisłości, skoro już się reklamujesz to gdzie są dane firmy, która reprezentujesz? Numer nip, krs, regon, dane adresowe i pełne dane kontaktowe?

Cytat:
dla zainteresowanych - reprezentuje firme VOTUM - jedna z najwiekszych i najbardziej skutecznych w polsce specjalizujacych sie w tej dziedzinie www.votum-sa.pl
podalem nazwe firmy i adres internetowy - jezeli jestes zainteresowany, bardzo prosze, strona jest ogolnodostepna.

Na pewno wiesz, ze napisalem pare postow, pare razy prosilem o pomoc i ja otrzymalem. Jezeli to nie wystarczy, prosze podaj mi konkretna liczbe postow, po przekroczeniu ktorej bede mogl zareklamowac swoje uslugi i jak to nazwales traktowac was jako "darmowa reklame". Jezeli nie mam nic do powiedzenia w zadnym temacie lub nie potrafie pomoc - wybacz.. nie bede zasmiecal forum

KAISER 
Zapalony Ventkarz

Silnik: 1Y 47kW 65KM
Wysłany: 2010-08-01, 21:36   

krasnal przestań piepr*yć bo już czytać tego nie mogę.
Zrobiłeś sobie reklamę, nikt Ci tematu nie zamknął i co jeszcze chcesz?

Głupich pytań nam oszczędź.

spyro ma rację i rzeczywiście to jest jedno z nielicznych forum na którym wszyscy są równi. Więc go nie prowokuj głupimi pytaniami.

Jak ktoś będzie chciał Twojej pomocy - to się do Ciebie odezwie.

Odpowiedz do tematu