Wszystkie czesci sa juz zamowione i udalo sie po bardzo niskich kosztach lecz jeszcze brakuje zderzaka i lampy ale mysle ze w nastepnym tygodniu juz ventylek bedzie smigal
Silnik: 1.9 TDI Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 06 Maj 2010 Posty: 159 Skąd: kolbuszowa
Wysłany: 2010-06-29, 23:46
a propo dzis jakis pechwoy dzien jest kumpel goddzine temu mial wypadek po swoim domem jechał swoim czoperkiem i jakis gosc wjechal autem w niego z kolega nie jest zle tylko potluczony troche na chirurki lezy. a i jeszcze jedno w ventylku do naciagniecia jest podluznica :/ i okazalo sie po rozebrtaniu przodu ze belka dolna jest ugieta ale mam juz inna za 30 zl.
Silnik: 1.9 TDI Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył: 06 Maj 2010 Posty: 159 Skąd: kolbuszowa
Wysłany: 2010-07-03, 01:18
Witam. Oto aktualny stan ventylka zostało go tylko pomalować ale to we wtorek dopiero;p ventylek dostał nowy grill bez znaczka oraz fele beda malowane od nowa i szybki przyciemnione ;p Pozdrawiam i ide w kime bo dzis rano Śvidnik wita %%%%%
Wysłany: 2010-07-16, 13:03
Witam
Noi przyszła pora kiedy wentylek już sprawny po uszkodzeniach ;p oto zdjecia jak wyszły prace wyniosło mnie ok 800 zł (z czesciami) to wydaje mi się ze niedrogo To tak do zrobienia było. Wymiana belki dolnej, wymiana pasa przedniego pasa, chłodnicy, maski+pomalowanie, wyklepanie błotnika+pomalowanie, nowy gril bez znaczka + pomalowanie, naciągnięcie podłużnicy, zamontowanie nowych halogenow oraz nowej lampy, oraz felki dostały nowy kolorek chyba nie zapomnialem o niczym jak sobie przypomne to napisze;p
Wysłany: 2010-07-16, 13:13
PL to do wywalenia a pod nią jest naklejka Austrii a to na przedniej szybie to jest naklejka STREET RACER'S TUNING ZLOT SVIDNIK 3-4.07.2010 i ona zostanie;p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum