Silnik: 2,5 V6 x25xe Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Sie 2009 Posty: 258 Skąd: Lublin i okolice
Wysłany: 2010-07-17, 13:33
nie, to nie byl hak takie Ładne bmw wymusilo mi pierwszeństwo no i bum nie dało rady nic zrobić. no i nie z mojej winy czekam na rzeczoznawce i zaczynam działać bo autko potrzebne mi teraz akurat bardzo
_________________ Tutaj chodzi o pasje tutaj chodzi o siłę tutaj chodzi o moc...:)
Ostatnio zmieniony przez brave 2010-07-17, 13:41, w całości zmieniany 1 raz
no to stary witam w temacie.a w bmw pewni lekkie wgniecenie.maskie bierz nowa i do malowania tek samo błotnik. ja u siebie mam podobmnie tylko jeszcze szyba mi pekła bo maska sie wbiła w nia
Silnik: 2,5 V6 x25xe Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 28 Sie 2009 Posty: 258 Skąd: Lublin i okolice
Wysłany: 2010-07-18, 11:30
FWD350 napisał/a:
no to stary witam w temacie.a w bmw pewni lekkie wgniecenie.maskie bierz nowa i do malowania tek samo błotnik. ja u siebie mam podobmnie tylko jeszcze szyba mi pekła bo maska sie wbiła w nia
chyba nie będę brał nowych cześć bo znalazłem ventylka z całym przodem ten sam rocznik i kolor wszystko tak jak było u mnie przed tym zdarzeniem czekam tylko na kontakt do kolesia ma mi powiedzieć ile za to chce i wysłać dokładne zdjęcia elementów. jak sobie za dużo nie zaryczy to biorę wszystko od niego i spokój.
a BMW faktycznie za dużo się nie stało trochę nadkole tylne porysowane i wgniecione no i tylny zderzak porysowany dam fotke tej bmki chociaż trochę źle zrobione bo światło źle pada i mało widać
a oto winowajca
_________________ Tutaj chodzi o pasje tutaj chodzi o siłę tutaj chodzi o moc...:)
Wysłany: 2010-07-24, 12:29
właśnie dzisiaj sie okazało ze autko jest troche bardziej pokiereszowane niż to było widać z poczatku teraz czekam na kolejną wizyte rzeczoznawcy i ciekawe co teraz zrobi ubezpieczyciel... a ja kolejny tydzień bez ventylka dłużej nie zniosę tej rozłąki he
Wysłany: 2010-08-01, 17:40
prosił bym ktoregoś z moderatorów forum o zamkniecie tematu Furka została sprzedana w takim stanie w jakim jest. tak wiec tego ventylka juz na spocie nie zobaczycie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum