Witam mam problem z wyborem amorów i spręzyn ... jestem laikiem więc prosze o opinie mam zamiar wymienić zawieszenie na gwintowane zeby AUTO BYŁO TWARDSZE
MTS za miękki jest. To można powiedzieć usztywniona seria jest. Fakt faktem niekiedy czuć tą twardość i sztywność.
Gwint QAP nie słyszałem, zeby ktoś jeździł na tym zawiasie, ale Twoja kasa i kupuj co chcesz. Ja teraz polecę ta-technix ewentualnie MTS
Silnik: 1,9 diesel Pomógł: 41 razy Wiek: 41 Dołączył: 27 Mar 2009 Posty: 3076 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2010-08-24, 19:57
Bierz mts albo ta-technix to i tak to samo. Chcesz kupić taniej mts to zaglądnij na stronek www.venom24.pl i kupisz 6% taniej, zawsze to parę groszy zostanie w kieszeni.
koledzy kiedyś czytałem post odnośnie utwardzenia tyłu ventylki i były linki na stronki teraz nie umiem tego znaleźć. Czytałem wcześniej ze można kupić sprężyny z kombiaka i wsadzić na tył, żeby auto nie było za twarde ale żeby nie siadło przy pełnym bagażniku i 4 osobach.
Co byście doradzili w rozsądnych cenach.. Amorki mam kayaba gaz-olej jezeli jest to istotne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum