sprawdzalem i swieca mi jeszcze troche ponizej granicy swiatlo-cienia, tak zeby nie razily innych. A ta fota byla robiona jeszcze przed ustawianiem dlatego jedno dalo po obiektywie a drugie nie P
moze tez ze jedno jest juz na xenonie a w deugim zwykla zarowka OSRAM
Nie mialem okazji wczesniej sie pochwalic ale juz od miesiaca woze sie innym foorakiem, tzn Vento oddalem dla brata czyli pozostal w rodzinie
Rok produkcji 1997
Silnik 1.9 TDI (AGR)
kolor Czarny
Wyposazenie:
klimatronik
wspomaganie
regulacja kiery w 2 plaszczyznach
system BOSE audio
elektryka szybek lusterek szyberdach
centralny z domykaniem plus kluczyk scyzor:D
jakies tam jaski
zmienione lampy z diodami
xenon na drogowych i mijania
ciemne szybki
na razie front zostaje, bo zalozenie jest takie ze w zime i tak go polame P wiec po co kopowac teraz nowy front, kupie jak ten polame P
jak na razie to mi lezy ten froncik pozniej moze podejdzie do niego specjalnie robiony pod zamowienie wygladajacy jak oryginales no ale juz z druzym grilem tak jak pisal mateusz_vento, bo juz oblookalem taki zdes kosztuje 1300zl XD
w poniedzialek autko umowione na wymiane wtryskow z serii na 230stki :S
co do przodu to bedzie tez z duzym grilem ale oryginales bo ten jest z laminatu, taki juz kupilem wiec ciesze sie tym co mam
w tym autku dojdzie jesio ori front z duzym grilem juz beda montowane inne wtryski inny programik krecone turbo i oczywiscie gleba jak w ventce
dzieki chlopaki za zyczenia, troszke czasu zeszlo jak tu znow zajzalem bo gdzies haslo zgubilem (zawsze mialem ze automatycznie sie logowalo) no i zapomnialem dopiero odnalazlem hehe co do audiczki to troszke sie zmienila przez ten czas, mody przy silniku tez sie zmienily :Dczyli juz nie ejst to zwyykle 90 koni jak poskladam wszystko w jedna calosc wraz z nowym frontem to dodam jakies fotosy
nikt nie wie i nikt nic nie pamieta, prawdopodobnie mojego brata dziewczyna prowadzila (nie zyje) dzis w szpitalu zmarla druga osoba ;((
tragedia w rodzinach. moj brat mial operacje wczoraj 7 godzin go skladali ... nie wiem co dokladnie z nim bo nie chca anwet do niego wpuscic na sale ;(
a ejdna osoba jest ok i tylko poobcierana, z tego co widac po "Vento" nie wyglada to jakby ktokolwiek mogl pzrezyc ...
co do informacji z tych stronek to sa akurat bzdury co tam wypisuja i nie ma co w to wierzyc bo ja wiem akurat ze jest inaczej (ja wiedzialem jako pierwszy) z tego wzgledu ze samochod byl moj tzn na mnie zarejestrowany
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2011-09-12, 21:25
Kurde taka tragedia ( szkoda tych którzy zgineli ( [*] [*] Współczucia dla rodzin . Michcik trzymaj sie . Oby Ci którzy przeżyli szybko wrócili do zdrowia
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum