Silnik: Bora 1.9 TDI Pomógł: 3 razy Dołączył: 25 Wrz 2010 Posty: 86 Skąd: Sosnowiec/Dąbrowa Górnicza
Wysłany: 2010-09-27, 01:20 Wycieraczki :(
Witam,
wczoraj zakupiłem VW Vento 94' rok, 1.8, 65kW, bardzo fajne autko, lecz mam problem z wycieraczkami, ponieważ działa tylko jeden bieg, najszybszy. Jutro będę miał czas żeby się tym zająć ale co zrobić, co sprawdzić, od czego zacząć. Szukałem podobnych tematów ale nie znalazłem lub tak szukałem Może jakieś schematy jak co ma być podłączone, może są kabelki pomieszane i dlatego działa tylko jeden bieg.
Z góry wielkie dzięki,
Pozdrawiam,
Łukasz
@edycja,
mam trochę wolnego czasu w pracy więc dokładniej przeszukałem forum i coś znalazłem, być może to na czym mi zależało, gdybym miał jakąś latareczkę to bym poszedł od razu sprawdzić czy to wina bezpiecznika czy przekaźnika
Ostatnio zmieniony przez Lukas_Vento 2010-09-27, 01:31, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum