Pany jak można otworzyć auto albo pokrywę silnika bez kluczyków co jedyne z otwartym bagażnikiem ? Jest możę jakiś sposób na vento ?
Bo mam problem gdyż jakiś pajac zamkoł mi maskę gdy aku nie było w środku na zamkniętym centralnym a trzeba dodać że z kluczyka się nie dostane bo moje zamki nie były używane od zimy i coś się porobiło chyba ciengiełkami bo nieda się kluczyka przekręcić tylko klapa działa.
Jest na to jakiś patent ?
BenyVw, Jezeli masz oryginalny centralny i pompke od niego w bagazniku mozesz sprobować dmuchnąć w przewod powietrzny idacy od pompki do zamków w drzwiach ale moze byc cięzko, na zdemontowanych zamkach trza bylo fest dmuchac zeby zamki się ruszyly ale zawsze sprobować mozesz, ew jeszcze podać impuls na samą pompke żeby ci otworzyłą drzwi ale elektrykiem nie jestem to ci nie powiem jak :-P
jak masz muze w aucie to masz kable od zasilania w bagaju i tam podlacz aku a jak nie masz to wlaz pod silnik i na kablach rozruchowych podlacz aku do oryginalnych kabli i wsio
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum