Witam!!!
Mam taki problem mianowicie jak jest auto cieple a na dworzu zimno to przy energicznym naciśnięciu gazu samochód zaczyna się mulic (słabnie) i z rury wydechowej wydobywa sie czarno szary dym po kilku sekundach wszystko wraca do normy
no 1.9 tdi 90 km a co to vag jakiś program jeśli tak to gdzie to zdobyć i pod co podłączyć jeżeli możesz to podpowiedz bo ja nie jestem w temacie jeżeli chodzi o podłączenie do auta..
Faktycznie troche to dziwne. Ja na poczatek pzepatrzylbym filtr powietza. Moze juz do wymiany jest...?
Z tego co mi wiadomo, choc moge sie mylic bo specjalista nie jestem, to jezeli z rury idzie czany dym to znaczy ze auto ma poblem ze skladem mieszanki. Pewnie za bogata jest. Idac dalej tym topem to moze ktoys wtys zaczyna lac, albo odzywa sie przeplywka... To tylko takie moje sugestie, ale jak juz wspomnialem spec. nie jestem.
Najlepiej chyba bedzie tak jak pisal Raziel500. Podpiac pod Vag-a. Tylko zeby mechanior jakis dobry byl co by umial dobrze zintepetowac wskazania.
_________________ Nigdy nie jeżdże szybciej, niż mój Anioł Stróż umie latać.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
To by szarpal przy utrzymywaniu jednostajnej predkosci.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
to ja juz nie weim poczatkowko myslalem ze swiecie nalezy wymienic zarowe..
a i jeszcze a jak zapalam auto to sie cos trzesie jak by (byly kulki w słoiku i by sie nim trzeslo ale jak troche pochdozi to przestaje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum