sorka ze daje następny temat ale jak będę pisał w tamtych inna sprawę to moęe być niezauważona wiec pisze nowy. Więc chodzi mi o bagażnik w vencie bo ja mam ten dywanik ale pod tym jest kolo a kolega mi mówił ze pod tym dywanikiem powinna być jakaś gąbka wyrównująca bagażnik
A to zalezy chyba od dojazdowki. Czy masz pelne kolo czy taka wlasnie dojazdowke wykastrowana.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
mam dojazdówkę ale chodzi mi oto ze teraz planuje zakup dywaniku gumowego do bagażnika i żeby w 100% dopasować to musi być ten "styropian" ponieważ tak jak jest teraz to środek jest niżej niż boki tam gdzie jest apteczka z trójkątem a po drugiej stronie schoweczek i chodzi oto by sie ten dywanik nie załamywał. Gdzie to kupic ?
planuje zakup dywaniku gumowego do bagażnika i żeby w 100% dopasować to musi być ten "styropian"
kikan82 napisał/a:
Gdzie to kupić ?
jeśli miałbyś styropian to miałbyś i inna wykładzinę z jednej strony gumowana bardziej sztywna i nie musiał byś sie martwic o gumowy dywanik.
styropian ciężko znaleźć bo naprawdę rzadko występował... mozna w ASO zapytać ewentualnie po szrotach i allegro szukać
można tez kupić 5cm twardy styropian i samemu pomodzic na pewno będzie taniej
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
ale jak go dopasowac??? a ile go kupic jak cos?? nie wiem w tygodniu pojezdze po szrotach ale nie wiem czy beda a w aso to bedzie po .... drogie pewnie
pomierz bagażnik szerokość długość zmierz tez dokładnie uskok bagażnika żebyś wiedział jak gruby kupić styropian potem wyprawa do budowlanego by dobrać styropian ,nozyk i rzeźba po prostu inwencja twórcza
kikan82 napisał/a:
w aso to będzie po .... drogie pewnie
to nie jest zasada ... wiec warto się zapytać w końcu to tylko styropian
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
byłem w aso i koleś powiedział ze ta cześć została wycofana z produkcji czy jakoś tak w 1996 roku i nie można jej kupić w aso, naprawdę nikt z was nie ma tego styropianu??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum