Witam, mam pytanie. Założyłem jakis czas temu swiatła do jazdy dziennej, niestety podłaczyłem je pod pozycyjne i gdy jest ciemno i włącze mijania to dzienne dalej swieca i pan policjant zwrocił mi uwage. Mam pytanie co trzeba zrobic zeby swieciły tylko te do jazdy dziennej a gdy włącze normalne oswietlenie to zgasna. Nie chce mi sie bawić w osobny wyłącznik bo szkoda mi niszczyc deske. Bede wdzieczny za pomoc
podłaczyłem je pod pozycyjne i gdy jest ciemno i włącze mijania to dzienne dalej swieca i pan policjant zwrocił mi uwage
Widzę że jak podłączałeś to nie myślałeś co robisz. Dobrze, ze tylko Ci zwrócił uwagę. Ja jak widzę agentów co jadą na dziennych lub halogenach w nocy lub jak ciemno jest to wszyscy co mam to włączam długie i halogeny. Ale chyba masz wolne 4 zaślepki pod regulacją nawiewu wiec tragedii nie będzie jak tak dasz włącznik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum