Silnik: 1,8 75 KM
Wiek: 40 Dołączył: 12 Lut 2007 Posty: 128 Skąd: Tuchowicz ok. Łukowa
Wysłany: 2007-02-28, 13:56 Sam naciągający się ręczny
Panowie i Panie mam pewien problem a konkretnie, jak tylko kupiłem autko jakoś strasznie dziwnie był naciągnięty ręczny, zapina sie na 1 zabek. Po wymienieniu symer bloków rozbieraliśmy bębny, o dziwo po złożeniu ręczny był tak jak powinien, zapinał się na 4 ząbki i ogólnie było ok. Teraz po jakimś czasie sam się naciągnał i podejrzewam że nawet jedno koło troche trzyma a z racji tego że jak pojeżdże troche to śmierdzi gumą i jeden z bębnów jest o wiele cieplejszy w porównaniu do drugiego, co to może być ? dziwne może samoregulatory padły ???[/scroll]
Pomógł: 13 razy Wiek: 41 Dołączył: 25 Maj 2006 Posty: 199 Skąd: Orneta
Wysłany: 2007-02-28, 19:54
wsumie moze poprostu zerdzewiala w srodku albo sie jakis splot przetar i blokuje sie w pancezu i nieodbija do konca a prubowales zdjac benbny i pociągnąc za linke czy idzie ciązko czy luznojnaczej wsumie niesprawdzisz ale moge sie mylic
Heheh ja mam to samo ale tarcze z tylu. jak kupilem zapinal sie na 1 zombek potem popuscilem tak zeby na 3 lapal a za chwile znow sie przestawil ze na pierwszy tylko naciagnac mozna:P Ale co to to nie mam ojecia. W sumie sie tym zbytnio nie przejmowalem
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-03-02, 00:27
jjaarryy napisał/a:
symer bloków
hehe, symerbloków...
Co do Twojego problemu to miałem podobnie, wymiana linki na nową pomogła, tzn od razu CI mówię, wymień jedną i drugą część bo wymiana tylko jednej daje rezultaty, ale na krótko i trzeba znowu od nowa wszystko rozbierać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum