Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 10 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1226 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2010-03-28, 20:27
no wstyd sie przyznac ale chyba z 3 lata mi wypadly teraz tez nie mam czasu ale postaram sie czesciej zagladac mimo ze juz ze starej ekipy to polowy chyba nie ma ale vebtylkow coraz wiecej
_________________ ŻYCIE BEZ SILNIKÓW SPALINOWYCH BYŁO BY NUDNE! I NIE TYLKO
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 10 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1226 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2010-12-21, 21:11
no witam wszystkich czas leci i nastepne swieta nastepny koniec roku ale jest postep i dzisiaj przyszla paczka na swieta a w niej gwint MTSa
mam pytanie do tych co sie juz bawili w tym temacie ,jak macie jakies rady ja to poskrecac i poustawiac to zapraszam do koment.
Zalezy jaka glebe chcesz
ja przod mam skrecony na maksa a tyl mam 8cm gwintu zostawione i jest git. trzeba tylko na policjantach uwazac jak sie przejezdza
Wysłany: 2010-12-31, 12:20
gwint zalozony i powiem wam ze nie njajgozej ale nastepnym razem zaloze ori zawias cale to zawieszenie to kiepsko pomyslane ustrojstwo tym bardziej ze jestem przyzwyczajony do miekkiej kanapy a teraz mam taboret kuchenny ale slowo sie rzeklo i gwint na ventylu jest pozostalo teraz ustawic geometrie po nowym roku i bedzie sie smigac
BANDERAS_RR, ladny ventyl w dobrych rekach Podoba mi sie ze nie jest w zaden sposob przesadzony a gewinde doda mu na pewno uroku!!! Jestem ciekaw efektu bo na wiosne bede zakladal u siebie gwincik Powodzenia w dalszych modach i zycze bezawaryjnej jazdy
Wysłany: 2011-01-14, 01:17
dzieki za mile slowa
geometraia poprawiona choc za duzo to nie mial koles do roboty,ja na oko ustawilem prawie idealnie no ale co sprawdzone to sprawdzone teraz Ventyl smiga az milo tylko wsiadanie jakies dziwne sie zrobilo jak bym do gokarta wsiadal
no i powiem wam ze teraz to tak zaczynam powaznie myslec o swapie ale jeszcze nie zdecydowalem sie jaki motor napewno zostanie rzedowa 4 bo vr za ciezkiale niewiem czy 1,8t czy jakiegos zwyklego ale z moca no ale w moim przypadku to musi sprawa polezec az sie zdecyduje
BANDERAS_RR, 1.8T fajnie by sie sprawowalo w vento i mocy by bylo az nadto Zreszta silnik rozwojowy wiec z czasem cos bys mogl podlubac i by bylo konkretnie. Ale jedna rzecz przemawia za vr-a... SOUNND
Wysłany: 2011-01-23, 15:43
tak jak mowicie dzwiek vr-a jest superowski i tak sobie mysle ze waga tez jest potrzebna przy takiej mocy jednak chyba sie nie zdecyduje na ta jednostke.
powiem wam tyle ze pomysl juz jest i rozgladam sie za dawca,moze w tym roku to wypali ale co z czym na razie wam nie zdradze.
powiem tyle ze bedzie mocy nadmiar
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum