Wysłany: 2007-03-01, 20:27 Głośna praca wycieraczek
Witam!
Nie wiem czy Vento tak ma:) ale jak dla mnie u mnie głośno chodzą wycieraczki...Czy ktoś wie co może być tego przyczyną? Coś z silniczkiem wycieraczek??Prosze o rade i dzięki za pomoc
a ja mam tak jakby zamiast silników siedziały dwie żaby
nawet to miłe jednak jak jade na długiej trasie i wycieraczki pracują wolno to mnie zaczyna usypiać - trans
Ale za cholery nie wiem co to jak wymontowałem wszystko to silniczek chodzi cichusieniko (nawet go nasmarowałem) jak zamontuje to tworzy się jakby pudło rezonansowe (przecierz ta kompra pod szybą przykryta jest plastikiem podszybia) i zaczynaja żabki swoje "ła ła " "ła ła "
Kiedyś miałem problem z hałasującym silniczkiem. Chodził jak sieczkarnia trzeba go było przesmarować. zrobiłem to za pomocą WD-40. Od tamtej pory chodzi dużo ciszej a hałasik który się nadal z niego wydobywa jest całkiem znośny. wymienie go jak się zepsuje pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum