Silnik: 1,6 TDi Pomógł: 7 razy Wiek: 35 Dołączył: 19 Wrz 2009 Posty: 1730 Skąd: VW Club Chelmek
Wysłany: 2010-03-29, 18:56
ja bym chcial moja ventke taka jak wyjechala z fabryki i z 110 km zebym nie musial walczyc z ruda i mial wiecej pod noga bo przez te lata troche kucy ucieklo
_________________ Nie trąb gdy zwalniam jadę na glebie zaraz wahaczem o coś przyjebie
A ja zawsze marzyłem by mieć lub chociaż przejechać się DODGEM VIPEREM
boska fura...ale zadowolił bym się czymś w rodzaju Passat CC w najmocniejszej wersji...
bo liczy się tylko moc...
VW Phaeton! VW Touareg! Golf I i II GTI Golf Mk5 R32 i Golf Mk6 R32 BMW 760 Li E65 (tą z przodem przed 2005) AMC Rambler! Aston Marcin DB9 Altima 2002-2006 o której już pisałem i Shelby GT500 '06 FERRARI ENZO & F430 F1 no i Audi R8 z silnikiem 5.2
Mi by wystarczyło takie Vento jak ma Kovval z Arloszą
Vento wcale nie jest złe tylko jeden mankament ma:jest za małe,ktoś kto ma rodzinę
zonę,dziecko i myśli o drugim to myśli tez o większym aucie.
Dużo ludzi kupuje kombi w dieslu, dla mnie wystarczy sedan.
na wyjazdy to ja pakuje samochód i się wszystko zmieści.
a ja tak jak czarnysauber
jako że jestem fanem serialu Supernatural ;D
następnie :
Nie wiem ale stare E 30 Cabrio to naprawdę piękne autko i mało tego mimo upływu czasu nie starzeje się jest poprostu kultowe
i jeszcze tylko bez śmiechów proszę
Stary Trampek 601.
Ale póki co Ventylek i nic innego się nie liczy te powyżej może kiedyś jak już w Ventce nie będzie co robić i będzie $$$
Ostatnio zmieniony przez JacQ 2011-01-06, 11:11, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum