Wysłany: 2011-01-08, 17:54 mam problem z silnikiem 1.8 ABS pb/lpg nie pali
mam problem z silnikiem 1.8 ABS pb/lpg nie pali. Auto stało 2 tygodnie na pod gołym niebem podładowałem aku odpaliłem zagrzał sie do temp. 90 chodził tak około 30 min. potem zaczął pracować na 3 potem na 2 aż zgasł próbowałem go odpalić to silnik skakał aż rozładowałem aku pod korkiem wlewu oleju jest niewiele mazi i w monowtrysku. na drugi dzień podłączyłem aku a tu nic ani nie drgnie iskra jest paliwo dostaje jak odpalam to niekiedy na jeden gar pierdnie i niechce odpalić
Silnik: 2,0 Pomógł: 7 razy Wiek: 34 Dołączył: 04 Gru 2009 Posty: 1008 Skąd: koło Pucka
Wysłany: 2011-01-08, 22:07
piotr19820207,
możesz zacząć od rozrządu ale wątpie zeby przeskoczył chyba że juz przejechałeś na nim za dużo.
a chodził na początku normalnie nic nie klepało???
teraz zimny odpala i chodzi??
_________________ Nie sztuką jest zabić muchę przednią szybą, sztuką jest zrobić to boczną
chodził normalnie stał pod gołym niebem 2 tygodnie i niebył odpalany odpaliłem po tym czasie pochodził aż sie zagrzał i tak pracował około 30 min. i nagle zaczął wariować aż zgasł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum