Silnik: ON
Wysłany: 2010-12-22, 00:58
ventylek86 napisał/a:
latino napisał/a:
Ten zderzak tylni usa ma orginalnie czarną strukture na górze?? czy sam ja jakoś odzyskałes
USw oryginale jest lakierowany caly. mozna uzyskac chropowata strukture przy pomocy sprayu ktory kosztuje okolo 30zl za puszke.
tą sturktura sparyu za 30 zł to wiesz mozna nia malować samochodzik jeden karcher i jej nie ma
mi to malowął kolega który jest lakiernikiem "in pa" "in po" jakos tak on na to mówi to kosztuje grosze i jest wr óznych odcieniach szarosci i czranego
Wysłany: 2010-12-22, 23:36
latino napisał/a:
TomeQTomeQ a dałbyś rade wrzucić jaką fotke puszki tego preparatu albo link gdzie to mozna nabyc Bo nie moge tego namierzyc
jedz sobie do pierwszej lepszej mieszalni lakieru i poprps o struktóre do malowania zderzaków do psitoletu mi to malował pistoletem kosztowało 200ml 15zł
TomeQTomeQ, moge smialo powiedziec ze to vento bylo brzydkim kaczatkiem a eraz zostalo pieknym labedziem!!! Gratki za wlozona prace w furke i az zal ze chcesz go sprzedawac. Moze warto podlubac i przespawac podloge z golfa i wsadzic tam syncro i jakas benzynke? Moze vr albo r32 Bylby niezly sztan
Silnik: 3.0 D 136KM Pomógł: 16 razy Wiek: 34 Dołączył: 02 Mar 2009 Posty: 3004 Skąd: tyle dymu ?!
Wysłany: 2011-11-14, 20:01
powiem tak projektory ok ale jak bedzie maska od gofra to bedzie sie lepiej zgrywało choc troche do tego koloru mało pasuje ale juz druga ventka na projektorach
tył lampy choc są dobre słabo sie zgrywają z tym wszystkim tablica nie pasuje i lotka słabo tablica z przodu tez jakos mało pasuje. a poza tym ok
_________________ VW Vento 1.9 D 1Y 64 KM
VW Vento 1.9 TD AAZ 75KM +
Mercedes W210 E 300 136 KM
Wysłany: 2011-11-14, 21:10
swieca idetycznie jak ori tyc jest na licencji helli a tu przynajmniej mam nowe astruktura to zwykła farba ze sklepu lakierniczego zwykła struktura do zderzaków która grosze kosztuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum