kozystajac z okazji chcialem poinformowac ze mam do sprzedania za 140 komplecik halogeny orginalne i do tego kierunki wszystko w orginale biale i w dobrym stanie z mojego auta. no i zaslepki do tego tez .
wraz z zaroweczkai oddam tanio jak co to sie z cena jeszcze digafamy........
Zależy jaką masz deskę rozdzielcza, jeśli taką jak w golfie to jest ich masa, jeśli taką jak byłana początku produkcji w Vento to ciężko znaleźć.
Deskę rozdzielczą mam taką:
Jakiego włącznika mam szukać? Po lewej stronie kierownicy jest kontrolka do przeciwmgielnych, tyle że nie wiem czy to do tylnego, czy do przednich (na zapas). Ja wogóle nie widzę tu włącznika nawet do tylnego przeciwmgielnego albo jeszcze nie wiem gdzie on jest, ha, ha...
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2007-03-13, 19:14
masz nowszą deskę czyli taką jak w golfie 3 czyli szukasz włącznika do golfa
tą kontrolkę którą widzisz to jest kontrolka światła przeciwmgielnego tylnego
zapala się je poprzez pociągnięcie do siebie włącznika świateł (działa tylko wtedy gdy masz włącznik przekręcony na światła mijania)
a jak chcesz kupić włącznik z opcją świateł przeciwmgielnych na przód czyli halogenów to szukaj na szrotach, allegro itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum