wiktor1990, nie wiem w czym widzisz problem raz, że istnieje taka strona jak allegro gdzie jest wszystko a dwa to chyba raczej jasne jest że hokej pasuje od golfa III jakby nie było to PRAWIE te same auta
Silnik: 1.9 TDi Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1254 Skąd: zamość
Wysłany: 2011-02-23, 23:01
jak masz zderzak ventowski(4 szczebelki pod rejestracja a golfowski ma6) to tylko do venta listwa bedzie pasowac bo ona jest po bokach dluzsza z golfa jakos zakladaja ale brakuje po bokach po 2cm
Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2011-02-23, 23:51
Cytat:
a dwa to chyba raczej jasne jest że hokej pasuje od golfa III jakby nie było to PRAWIE te same auta
A trzy to jasne że masz małą wiedzę na ten temat i nie pisz głupot....hokey z Vento to z vento masz trzy rodzaje:
Ślizg
Średni
Szeroki
Golf:
Wąski
Szeroki
Us:
Średni
Szeroki z golfa III
Silnik: 1.9 TDi Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1254 Skąd: zamość
Wysłany: 2011-02-24, 15:42
u mnie w domu lezy hokej zgolfa IV i tak wlasnie prezymierzalme niby na dlugos pasowalby ciekawe jkaby jakos zaczepy prezobic czy by dlugos sie zgadzala... ale jak przylozylem to fajnie to wyglada
ja jak nie miałem u siebie hokeja to zalozylem własnie od golfa IV. i powiem wam ze kiszka. minimalnie za krotki byl wiec rozciolem na srodku i wstawilem czarna blaszke,ze niby sie spajało w całosc. z zaczepami nie walczyłem tylko dałem na wkrety od srodka. walczyłem z tym pół dnia i widzac efekt zwymiotowałem. nie miałem nawet siły tego zdjac. tego samego dnia,wieczorem,upiłem sie i byłem wieziony przez siostre. parkowała tak idealnie,ze dokladka została na krawezniku. nawet po nia nie wysiadalem. paru ludziom sie ten "szpojler" podobał,ale kwitowałem słowami "nie znasz sie"
ale jak ktos woli to moze sprobowac.
Silnik: 1.8eLPeGie Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 12 Sie 2011 Posty: 128 Skąd: Bialystok
Wysłany: 2011-10-26, 09:47
Mały a na imageshacku wrzucałeś ? możesz tam ustawić wielkość zdjęcia które będzie wyświetlane, bądź wrzuci miniature z odnośnikiem do pełnego zdjęcia.
Silnik: 1.8eLPeGie Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 12 Sie 2011 Posty: 128 Skąd: Bialystok
Wysłany: 2011-10-26, 16:23
1.odpalasz www.imageshack.us
2.ustawiasz w okienku "zmiana rozmianru obrazu" ustawiasz na 640x480
3.uploadujesz foto
4.z dostepnych linkow wybierasz ten ktory jest podpisany KOD FORUM
5.wklejasz i masz ladne foto, przykładowo takie
zderzak jest z golfa, dokładka pewnie też, więc mogą być problemy w spasowaniu.
no chyba, że masz też zderzak z golfa w swym autku, to wtedy bez problemu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum