Silnik: 1,8
Wysłany: 2011-03-16, 23:44 Problem z zamkiem
Witam panowie mam taki maly problem a mianowicie dalem mojej tesciowej kluczki zeby zamknela drzwi w ventylku. Ta madra kobietka (pozrawiam) wsadzila kluczyk do zamka od strony pasazera, zamknela drzwi i chciala wyjac przekrecony kluczyk i wyszedl jej z calym zamkiem . Powiedzcie mi czy da sie to jakos naprawic czy trzeba wymieniac zamki. Bo to strasznie uciazliwe ze jak chce zabrac cos z siedzienia pasazera to musze otwierac autko drzwiami kierowcy
Pozdrawiam .... to przestroga dal was zebyscie sie zastanowili zanim dacie tesciowej kluczyki od swojego mobilka
w jakim sensie z całym zamkiem? masz na myśli wkładkę? jeśli wkładka wylazła to musisz tak czy siak wyjąć klamkę zewnętrzną od tego w sumie jedna śruba i zobaczyć co się stało może się dzyndzelek idący do zamka od wkładki opierniczył a on właśnie trzyma wkładkę na swoim miejscu
dalem mojej tesciowej kluczki zeby zamknela drzwi w ventylku. Ta madra kobietka (pozrawiam) wsadzila kluczyk do zamka od strony pasazera, zamknela drzwi i chciala wyjac przekrecony kluczyk i wyszedl jej z calym zamkiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum