Zastanawiam się skąd się wzięły Wasze niki, czy coś znaczą, czym się kierowaliście wybierając je. Może napiszemy jakieś słowo wyjaśnienia?
To dla zachęty najpierw ja, sprite:
czasy studenckie... łódź... limanka, kto zna ten wie Idziemy sobie w nocy z kumplem na lekkim haju w kierunku "do domu" (akademik na pomorskiej, lumumbowo) czyli szukając przy okazji przystanku skąd moglibyśmy na koszt miasta trochę podjechać. Nagle wyrasta przed nami trzech chłopaczków wykazując chęć podzielenia się z nami naszymi pieniędzmi, komóreczkami czy co tam jeszcze mieliśmy. Jeden zaczął nożem wymachiwać, a że ja pod wpływem jakiś odważniejszy jestem to mu złapałem za łapę w nadgarstku, drugą ręką przy ramieniu, trzasnąłem o kolano aż se własną kość obejrzał. A ja łapiąc gościa z tą rozwaloną ręką (tamtych dwóch już nie było) za włosy drę się do niego: " I kto k... jest pragnienie?!" Nagle zza winkla wyskakuje grupka z 15 chłopa, no to my w długą... po paru km (zresztą nie wiem ilu nie liczyłem) zrezygnowali. Stoimy zdyszani z jęzorami po kolana a kumpel do mnie: "heh, k... , sprite sie znalazł :D" Nooo i tak zostalo... Ale jeszcze wołają na mnie koval, koniecznie przez v. Jedno z ulubionych pozdrowien na studiach " Witaj kovalu swego losu" :D:D
Silnik: AAM Pomógł: 4 razy Wiek: 36 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 333 Skąd: Joniec / Warszawa
Wysłany: 2011-01-27, 22:47
Ferbus to po prostu moja ksywa
Kiedyś ktoś wymyślił żeby mówić na mnie "Ferbi" i tak przyjęło się na dłuższy okres czasu, ale z wiekiem zaczęło mnie to wk****ać, a że kupiłem wtedy konsoletę, to trzeba było jakoś "się nazwać", wymyśliłem Ferbus i tak się zostało
Moja to taka z przypadku. Ogólnie to wołali na mnie Miki. raz że od nazwiska a po drugie to jakoś tak wyszło. No i też wołali na mnie Tofik ale to krótki czas.
Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 10 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1226 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2011-01-29, 01:30
witam ja juz kiedys ,gdzies na forum pisalem ale skoro jest nowy temat to juz wyjasniam
banderas-to raczej wiadomo kiedys czlowiek byl piekny i mlody i nosil dlugie piora a ze na topie byl wtedy ten aktor to kolesie ze zlotow tak mnie nazwali w sumie lepsze to niz np.laleczka
rr-to koncowka oznaczenia hondy a sie jezdzilo jakis czas temu na plastikach i tak po poskladaniu mamy calosc
niestety z banderasa wyszly wlosy a honda juz dawno sprzedana tylko nik pozostal
_________________ ŻYCIE BEZ SILNIKÓW SPALINOWYCH BYŁO BY NUDNE! I NIE TYLKO
Silnik: 2E Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 06 Mar 2010 Posty: 2005 Skąd: Jasna Góra
Wysłany: 2011-01-31, 09:51
Świstakes, Ogólnie Świstak, czasy gimnazjum gdzie wszystkim psułem głowe mówiąć cały czas tekst z reklamy,,a Świstak siedzi i zawija je w te sreberka" W koncu ktos sie wkurzył i powiedział ze sam jestem Świstak no i tak zostało a te.... ,,es" to od imienia i nazwiska
Silnik: 1.8 Pomogła: 5 razy Wiek: 33 Dołączyła: 31 Sie 2010 Posty: 433 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-02-10, 16:45
Nie od Virtual Studio Technology. Tego dnia, w którym się zarejestrowałam zatankowałam benzynę do pełna (na orlenie- wiadomo jakie ceny). Utworzyłam skrót vento solidnie tankowane a 93 to rocznik.
cegla_dnb ---> cegla od nazwiska i to juz od podstawówki, a dnb---> bo jestem z Łodzi a tu do pewnego czasu tylko Drum`N`Bass sie liczył. tzn dla mnie do tej pory (no i hip-hop ---> O.S.T.R. )
Silnik: 1.9tdi
Wiek: 36 Dołączył: 02 Sie 2009 Posty: 477 Skąd: Lubsko ok.Zielonej Góry
Wysłany: 2011-04-01, 23:47
Bimber- trochę od nazwiska a trochę z malej historyjki za lepka z bracholem wypiliśmy jakiś soczek był dobry a okazało się ze to bimber z sokiem i tak zostało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum