_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Słuchajcie, ma ktoś pomysł, jak to odkręcić?
Zrobiłem przyrząd, czyli taką tulejkę z wycięciem w to zagłębienie, ale nie daje rezultatu, ponieważ przy odkręcaniu podchodzi do góry i nic z tego. Myślałem jeszcze, co by przewiercić ten grzybek na wylot i przy użyciu tego przyrządu próbować to raz jeszcze odkręcać, ale boję się, że okręci się to, a reszta i tak zostanie. Zapiekło się dziadostwo na amen. W ostateczności myślałem zrobić dwie dziurki, włożyć zagięty pręt w kształcie litery U i wtedy próbować, ale tez wydaje mi się kiepskim pomysłem. Macie jakiś pomysł?
_________________ Zielony borowik...
Ostatnio zmieniony przez sebastian 2011-04-13, 17:15, w całości zmieniany 1 raz
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
To jest zbiorniczek od wspomagania od MK4, Ale poradziłem już sobie - przewierciłem przez środek mały otwór, włożyłem w niego bolec, na to nasadziłem ów przyrząd i jakoś poszło. Ciężko, ale poszło.
Da rade zrobić fotel do kompa z fotela samochodowego? Bo mój sie z dećka rozpada a bym sobie jakis welurowy zapodal z Ventyla bodajze czy duzo z tym roboty bedzie i sie nie opyla?
Jak będziesz robił tym drugim sposobem to raczej wzmocnienia będą potrzebne
Nie wiem też jak to zrobić, ale w obecnym fotelu mam takie coś, że moge się do tyłu przechylić np i chciałbym, żeby w tym też takie coś było ale nie wiem jak to działa
w obecnym fotelu mam takie coś, że moge się do tyłu przechylić np i chciałbym, żeby w tym też takie coś było ale nie wiem jak to działa
Wystarczy tylko spojrzeć i już widać jak to działa. Konstrukcja banalnie prosta. Nawet, jak pokazane było na zdjęciach, można ten mechanizm zaadoptować w nowym fotelu. Tylko ja takiego rozwiązania odradzam z racji na to, że fotel samochodowy jest dość ciężki i fikniesz do tyłu przy pierwszej lepszej próbie przechylenia się. Chyba, że rozstawisz dalej nóżki. Tylko nie zapomnij o pasach bezpieczeństwa, gdyż prędkości osiągane na takim fotelu bywają nad wyraz niebezpieczne!
Powie mi ktoś, po co niektórzy maja na tylnych szybach takie jakby dodatkowe lustro lub coś podobnego, przyklejone, jak na tym zdjęciu?
Już którys raz coś takiego widzę, a nie mam pojęcia jaką to funkcję spełnia...
Silnik: 1.9 D 1Y Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Maj 2011 Posty: 210 Skąd: Kielce
Wysłany: 2011-06-19, 03:28
Ja mam takie dwa nietypowe pytania. Jesli sie powtorzyly to sorry:)
1.Jesli wsadzimy komus palec do dupy to kto ma palec w dupie?
2.Jest dwóch facetów jeden ma zatwardzenie i sra raz na tydzien, a drugi ma sraczke. Ktory z nich sra rzadziej?
sebastian, to jest po to zebys patrzac sie przez ta soczewke widzial co jest za samochodem. Zalamuje obraz i widzisz zderzak.
Powiedzcie mi, co jest takiego dziwnego w tym, że ktoś chodzi w sandałach, mając ubrane skarpety? Bo wiele razy widziałem różne zdjęcia, obrazki, a do tego dziwne komentarze. Sam tak czasami chodzę i nie wiem, co jest w tym dziwnego, dlatego pytam...?
To tak jak byś założył skarpetki do japonek...
hehe
A tak serio to wyobraź sobie kobietę w jakiś tam butach na obcasach i skarpetkach...
Jedziesz nad morze albo gdzieś na wakacje w sandałach i skarpetkach?
Jesteśmy w 21 wieku, nie róbmy wiochy.
W sumie to nie jest tylko spotykane w Polsce, np. w Anglii albo Turcji też się spotkałem się z takimi ludźmi i to na pewno nie byli Polacy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum