Wysłany: 2011-05-04, 13:31 Usunięcie pliku z przeklej.pl
Mam problem i może jest na forum jakiś "haker" który będzie w stanie mi pomóc. Jakiś żartowniś umieścił na przeklej.pl plik z moją pracą inżynierską, oczywiście bez mojej wiedzy. O ile link do samego pdf'a już wygasł to w google nadal dostępny jest podgląd pliku (nadal na serwerze przeklej.pl). Znalazł to promotor mojej pracy (ja nie miałem o tym pojęcia i nawet nie myślałem żeby czegoś takiego szukać) i mam z tego powodu duże kłopoty, chcą mnie usunąć dyscyplinarnie z uczelni :cry: Pisałem do przeklej.pl przez "kontakt", otrzymałem odpowiedź że sprawa zostanie przekazana do moderacji, ale to było prawie tydzień temu i do dzisiaj podgląd jest widoczny w googlach. Napisałem kolejny raz, na odpowiedź karzą czekać 14 dni a mnie na prawdę goni czas. Może ktoś wie co z tym zrobić, jak napisać do niech żeby plik usunęli natychmiast (w końcu narusza to prawa autorskie), ewentualnie może jest jakiś inny sposób na ich opieszałość ?
Raczej nic więcej nie możesz zrobić, rozumiem że pisałeś do niech po przez "zgłoś naruszenie". Pisz do nich aż nie usuną tego pliku, naruszenie praw autorskich, możesz im pogrozić sądem
Pomyśl komu udostępniałeś tą prace i może jakoś dojedziesz do tej osoby i rozprawisz się z nią w inny sposób
Na chwilę obecną to muszę jak najszybciej coś zrobić z tym je***** przeklej.pl bo moja sytuacja jest raczej niewesoła, później będę szukał idioty który to wrzucił na ten serwer w niezabezpieczonym pliku. Niestety z tymi pożal się boże profesorami nie da się normalnie porozmawiać i wytłumaczyć że to nie moja zasługa, tylko od razu komisja dyscyplinarna i 4 ciężkiej pracy lat pójdą w piach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum