tylko pozazdroscic, projekt fajny tez mi sie marzy w przyszlosci generalny remont autka rozebranie na czesci, remont budy i skladanie z pewnymi zmianami aby autko moglo mi jeszcze dlugo dlugo sluzyc ale to kwestia finansow z ktorymi nie jest dobrze. Takze zycze powodzenia w dalszych modach i zeby sluzyla jak najdluzej.
_________________ FIAT CC -> OPEL VECTRA A ->VW VENTO -> VW GOLF MK2
Silnik: 1.9 tdi 1z Pomógł: 14 razy Wiek: 41 Dołączył: 16 Sie 2008 Posty: 799 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2011-05-16, 22:27
Kiedy zacząłem przeglądać wątek od początku pomyślałem, że szykuje się katastrofa a tu miła niespodzianka Nie jestem fanem 17 ale wygląda to u Ciebie naprawdę spoko... no i szacun za doprowadzenie budy do porządku
Jak na razie za wiele się nie dzieje ogarnłem silnik stary i sprzęgło :los2: i vento czeka na mody,
dzis będąc w pracy trzasnołem pare fotek na tle mojego służbowego czerwonego piętrowego ferrari (z nr.10) zdjecia robione kiepskim aparatem
na razie nie planuje wiekszych zmian tylko kosmetyka, oraz fela 9'' an tył
Witam po przerwie:)
Mam Prośbę do was... jako że ten rok był moim pierwszym jeśli chodzi o modyfikacje auta.. wiec nie wyszło to za dobrze... proszę o sugestie ..najchętniej krytykę co jest spaprane..
zbieram graty na przyszły sezon bo złapałem te nieuleczalną chorobę o nazwie Tuning...
proszę o sugestie...
na pewno zagości nowy silnik bo dawca już jest... na tyle 9'' na dystansie i camberach.. ranty zostaną zaklepane...
a co do reszty to czkam na sugestie...
dzieki
Ostatnio zmieniony przez ogielarafal 2011-07-03, 18:44, w całości zmieniany 1 raz
włącz wszystkie ringi i wyrównaj tablice
jak dla mnie brakuje oryginalnych dokładek progów i nie pasuje mi jakoś spojler na klapie
może oryginalne światła czarno - czerwone na tył
włącz wszystkie ringi i wyrównaj tablice
jak dla mnie brakuje oryginalnych dokładek progów i nie pasuje mi jakoś spojler na klapie
może oryginalne światła czarno - czerwone na tył
tablica wyrównana, soczewka na przodzie będzie wiec ringi będą out...
No wiec.. venciak został w moich rękach i doczekał się rantów na 9J na tył, wymienione zostały oleje itp... caddiego wzioł mój brat blizniak
a ja zakupiłem golfa 1 na następny projekcik, i mam prośbe do mod czy mogę te dwa projekty w jednym temacie opisywac??
wiem że jeśli założę nowy temat w innym dziale to temat zginie, a tu zawsze ktoś zagląda i zawsze będę mógł liczyć na opinie i fachową poradę ekspertów
no wiec wracając do mk1, z wyposażenia:
-silnik od vw corrado 2,0 16v oznaczenie silnika 9A moc niezmierzona ale coś koło 170KM na 4 gaźnikach od R1.
-Skrzynia od golfa II 16v o oznaczeniu 2Y.
-Fotele przód + kanapa od scirocco (skaj)
-Auto na lekkiej glebie przód 60mm tył 40mm.
-Centralny zamek + scyzoryk
-Lampy przód clar tył seria
-Szyby brązowe jest to wersja GLX
-Silnik robiony byl od podstaw od wału po zawory:)
plany:
- lakier z palety BMW marrakesch Brown,
- gwint,
-zderzaki wąskie metalowe przód i tył
- chrom listwy
-koło bbr rm lub th line...
-klatka
-wnetrze cos trzeba wymyślec.....
-i pewnie jeszcze wiele rzeczy:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum