no powiem Ci że furka niezła ;P
golf 3 variant zawsze mi sie podobał ale tylko z VF
kiedyś miałem nawet takiego kupować od kolegi, ale później się rozmyślił i nie chciał sprzedać
sticker też robi robote
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
lipa jak *(&@^*& taką robi robotę że psuje cały wygląd auta jak dla mnie. Sticker u Ciebie w aucie ? MASAKRA
Fotki śliczne, auto piękne. Gdyby nie te wlepy smiałbym Twiedzić że to żadki okaz z wariatów którymi się podniecam. Zdzieraj stikety będzie rakieta te wlepy *^%#$*&$ całą robotę zauważ to i prosze Cię zdzieraj i ta sama sesja tylko bez stickerów ! To dopiero będzie robota !!!!!!!!!!!!!!
_________________ Chodzenie do kościoła świadczy o Tobie , że jesteś katolikiem ? To tak jakby spanie w garażu robiło z Ciebie mechanika...
wczoraj dotarły do mnie nakrętki do gwintu więc dzisiaj działałem z tyłem
przy okazji powyciągałem spręzyny pomocnicze z przodu bo już bardziej nie można było krecić bo przeszkadzały
zdjęć nie mam ale jest filmik http://www.youtube.com/watch?v=le_yyjDquWk
Jak to wygląda po deszczu, śniegu itd? Najlejki nie zdzierają się albo odpadają?
nie zdzierają się i nie odpadają, ale odklejają się niektóre po rogach. Naklejki były na masce przez całą zime i nie było problemów. Maska też jest myta karcherem i nic sie nie dzieje a jak nawet jedna czy tam dwie odpadną to zawsze można nakleić inna na nią i będzie git
Powiedz - skąd te stickery i ile wynosi koszt oklejenia takiej maski i listwy?
loga naklejek były ściągane od wujka googla i przekazane do agencji reklamowej. koszt u nas w JG to ok 50 zł za m2 z wycięciem. Ja to robiłem po znajomości więc Ci nie powiem ile mnie to wyniosło bo nawet nie wiem dałem koleżce sprężarke do klimy za to bo mi zalegała
Ostatnio zmieniony przez kryha 2011-06-27, 00:09, w całości zmieniany 1 raz
ze względu, że moje stare wtryski się skończyły, a właściwie sterujący, zakupiłem wtryski od passata b5 AFN :-D
Jest dym jest GIT :cheers:
http://www.youtube.com/watch?v=VjMhKIpMAjY
a sprzątałem w schowku i znalazłem wykresik z Nysy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum