Silnik: AAM Pomógł: 4 razy Wiek: 36 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 333 Skąd: Joniec / Warszawa
Wysłany: 2011-06-17, 22:26 Alarm do Vento
Koledzy, jak w temacie...
Nosze się z zamiarem montażu alarmu w moim aucie i chciałbym wiedzieć czy ten ALARM podejdzie i czy da radę to ogarnąć tak żeby centralny również zamykał się razem z zbrojeniem alarmu.
Silnik: 2E Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 06 Mar 2010 Posty: 2005 Skąd: Jasna Góra
Wysłany: 2011-06-18, 13:51
POdejdzie wszystko ładnie i wszystko bedzie sie ładie zamykało razem z zazbrojeniem , mam identyczny tyle ze z polotem ,,scyzoryk"
POlecam Ci go bo montaż też łatwy
Silnik: AAM Pomógł: 4 razy Wiek: 36 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 333 Skąd: Joniec / Warszawa
Wysłany: 2011-06-18, 14:02
Swistakes napisał/a:
POdejdzie wszystko ładnie i wszystko bedzie sie ładie zamykało razem z zazbrojeniem , mam identyczny tyle ze z polotem ,,scyzoryk"
POlecam Ci go bo montaż też łatwy
O! No i gitara tylko powiedz mi jak możesz jeszcze jak to wszystko podłączyć pod centralny? Instrukcja podłączenia alarmu będzie, ale nie wiem czy mi dadzą do zamka instrukcję...
Ostatnio zmieniony przez Ferbus 2011-06-18, 14:02, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-06-18, 14:13
Swistakes napisał/a:
Wszystko jest ładnie opisane na instrukcji, ja tylko zaraz sobie przypomne jakie kable sąod zamka i Ci napisze
Dobra dzięki, czekam na info
P.S.
Jakieś foto mile widziane bo nie dobierałem sie jeszcze do centralnego i nawet nie wiem gdzie dokładnie się to wszystko znajduje... Wiem że w kufrze, ale co dalej? Po lewej str. gdzieś, tak?
Ostatnio zmieniony przez Ferbus 2011-06-18, 14:15, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: 2E Pomógł: 3 razy Wiek: 33 Dołączył: 06 Mar 2010 Posty: 2005 Skąd: Jasna Góra
Wysłany: 2011-06-18, 14:18
NAJWAŻNIEJSZE-
- interfejs centralnego zamka, dwa połączone przewody łączymy z czerwonym z białym paskiem, przewód zamykający z szarym, a przewód otwierający z zielonym.
- przewody od centralnego zamka: czerwony z białym paskiem, zielony i szary w czarnej kostce (zaznaczona na czerwono) wychodzącej z drzwi, widać też gruby brązowy przewód (zaznaczony na niebiesko) do którego możemy podłączyć masę.
- przewody od kierunków: czarny z białym paskiem i czarny z zielonym paskiem, wychodzące z czerwonej kostki na dole skrzynki bezpieczników ( zaznaczona na niebiesko)
-przewód od zasilani, to jakikolwiek gruby czerwony wchodzący do skrzynki bezpieczników.
Zapożyczone od tomek87
Wysłany: 2011-06-18, 14:30
Czyli wszystko mam łączyć przy skrzynce bezpieczników? Nie muszę nic więcej kombinować?
Jak możesz, to daj mi link do tego opisu, to sobie przestudiuję
Ostatnio zmieniony przez Ferbus 2011-06-18, 14:31, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum