Silnik: AAM Pomógł: 4 razy Wiek: 36 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 333 Skąd: Joniec / Warszawa
Wysłany: 2011-06-10, 21:45
vst93 napisał/a:
audiacity
W tym to możesz sobie tylko kawałek do kawałka przykleić bez przejść żadnych, tzn. możesz zrobić przejścia, ale będzie to rzeźnia i lipa jak cholera...
Sebastian klej w Virtualu, bo nic prostszego nie znajdziesz i przynajmniej będziesz miał satysfakcje z tego że żeś to sklecił a jak chcesz dobry program to polecam Traktor PRO lub Serato można z nich korzystać za pomocą myszki, ale lepszy jednak był by kontroler
Z efektora nie musisz przecież korzystać, bo po co...
Znalazłem taki fajny plugin do winampa co fajnie mixuje muzyczkę (to jest mniej wiecej to o co kilka postów wcześniej pytałem o program co by utworzył seta). Wszystko fajnie, tylko jak nagrać całość, co mam w playliście, co mi się aktualnie odtwarza, żeby to jednocześnie leciało i się nagrywało? Bo fajnie sie mixuje, łapie rytm i jest ogólnie fajnie
Silnik: AAM Pomógł: 4 razy Wiek: 36 Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 333 Skąd: Joniec / Warszawa
Wysłany: 2011-06-26, 22:30
Nagrać to możesz prawie "wszystkim". Audacity, CoolEdit (z prostszych ogólnodostępnych).
Zapytaj wujka google o program do rejestrowania muzyki / dźwięku z tła i przebieraj
Nagrać to możesz prawie "wszystkim". Audacity, CoolEdit
to ja wiem. chodziło mi bardziej o winampa jak w winampie podczas ostwarzania jednocześnie nagrywać, bo jesli mi w tle jakis inny program nagrywac będzie, to nagra mi wszystko, wszystkie dźwięki jakie się wydobędą z systemu, a tego ja nie chce
Wysłany: 2011-06-27, 22:02
sebastian napisał/a:
Ferbus napisał/a:
Nagrać to możesz prawie "wszystkim". Audacity, CoolEdit
to ja wiem. chodziło mi bardziej o winampa jak w winampie podczas ostwarzania jednocześnie nagrywać, bo jesli mi w tle jakis inny program nagrywac będzie, to nagra mi wszystko, wszystkie dźwięki jakie się wydobędą z systemu, a tego ja nie chce
Cholera wie... Spróbuj użyć wtyczki o nazwie Streamripper, niby służy do nagrywania z radia internetowego, ale może da rade i tak.
sebastian, druciarski sposob.
Otwierasz nero wave editor. "Czepiesz" do tego wszystkie mp3 ktore masz nagrane i sie tworzy set, "zapisz jako" i gotowe
Przy okazji mozesz wycinac nieporzadane fragmenty i dawac efekty stopniowego wyciszenia czy podglosnienia.
Mam nadzieje, ze tylko o to chodzilo a nie tworzenie setow z muzyki "na zywo" z radia internetowego, to sie jakos nazywalo profesjonalnie
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Otwierasz nero wave editor. "Czepiesz" do tego wszystkie mp3 ktore masz nagrane i sie tworzy set, "zapisz jako" i gotowe
Ja to wiem, tak bym robił, ale chodzi mi właściwie, żeby nagrywało się tylko to, co w winampie leci, a nie całość z systemem od razu. Bo nagrywając w ten sposób co opisałeś, nagrywa się, nagrywa, a nagle coś będę sobie w tle robić, wyskoczy mi jakiś komunikat z dźwiękiem, beep... i to też mi się nagra - wiesz o co mi chodzi? No ale trudno, najwyżej na czas nagrywania nie będę nic robić na kompie
Wysłany: 2011-09-07, 11:28
sebastian napisał/a:
Kurde, co wy tu za psychozy rzucacie? To ma być muzyka?
Każdy słucha czego chce i tego co mu się podoba. nie powinieneś podważać tego, ponieważ każdy ma swój gust...
Sorry, ale strasznie jestem uczulony na takie teksty
no tak jest, co racja to racja i tego nie neguję, ale sam wiesz, jak jest, gdy ktoś obok słucha to, czego Ty nie lubisz i dziwisz się, jak takie coś słuchać można
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum