Witam was wszystkich pare osób mnie kojarzy juz a reszta mam nadzieje ze sie poznamy moje MK3
MODEL Golf 3 Rocznik 1997
SILNIK 1.6 na pełnym wtrysku 101KM
WNĘTRZE jasna tapicerka limitowana seria
AUDIO radio JVC CD/MP3 głośniki przód magnat tył JBL jakis tam wzmacniacz jakas tam tubka sobie gra
WYDECH Firmy Monnti
FELGI 15 CALI 195/50
TYŁ LAMPY ciemne HELLA
Wyposażenie wnętrza wspomaganie szyber elektryk abs auto alarm po prostu golas
A TU KILKA FOTEK PO ZAKUPIE
29.03.10
Dziś do mnie przyszły nowe spreżynki TA-TEHNIX 40/60 i szeroki Hokej
A tu kilka foto po założeniu
16.04.10 Nowe lampki tył i I naba kiera
23.04.10
Z powodu braku kasy na nowe koła w tym sezonie zabawiłem sie z moimi starymi a efekt tego taki mi wyszedł jeszcze
31.05.10 zawitały nowe lampki IN PRO ALA MK4 BLACK
18.06.2010 Wpadła BRA na mache Ciemnie blendy ciemny znaczek i folia z szyb out
7.07.2010 Amorki na przód GT Cupeline kilka fotek
08.08.10Borbetki 16 cali 16/205/45 Szybko poszly out
Szybka zmiana na RH 7jx15H2 ET 37
Nastepna zmiana z racji ze front ciemny tyl eówniez
Nastepnie zawitała oponka 175/55/15
Poastoje w kierunkach i taka tam jesienna sesyjka
Żółte halogeny
15.12.2010 nowy image felg na sezon 2011 2 sztuczki gotowe rant polerka srodek kolor
20.12.2010 Wyladował daszek na tylniej szybie . Dzieki Fizyk za fant
Koła na wiosne wyladuja na aucie.To tyle zmian jak autko posaidam od marca plany na przyszlosc gwint i vento front.Każde uwagi przyjmne i rozwarze pozdrawiam Blaut
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2011-01-08, 17:50
witamy środeczek jest ładny vento front jak najbardziej tu pasuje, fele też mi sie podobają, kolorek to jedyny jaki może byc, ale silniczek troszkę słaby może w przyszłości będzie lepszy
zamienniki ? jeśli tak to jakiej firmy ? pasują dobrze ?
nie polecam zamienikow mi nie spasowały
A wiec tak doszly kierunki pomaranczowe lotka na tylna szybe jeszcze raz zostala pomalowana bo mi to nie wyszło i grill bez nzaczka sie maluje no i felgi juz na aucie wyladowaly lecz ten kolroek mi trocghe nie pasuje do tych kierunków mysle nad albo pomaranczem albo żółtkiem zeby se mi to zgralo z tym przodem a co w planach ciegle nie idzie uzbierac na gwint tu ruda tu przeglad tu oc tu wymiana oleju i tak miesiac goni miesiac no i dzieciak rosnie a to wazniejsze pozdrawiam
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2011-03-14, 20:52
Fajny golfik
podoba mi sie mieszanka kolorów na aucie
czarny,zielony,pomaranczowy,zólty fajnie kolorowo i orginalnie jeszcze lusterka bym na czerwono pomalował
no no ladnie wpadnij kiedy poklachac albo daj znac to jo wpadna
JA bym byl za jakims spotem pod plaza w ten weekend zrobic
wiec tak chyba sie gwint juz ustawil i na dzien dzisiejszy wyglada to tak gwint jest na samym dole i to mnie cos wlasnie dziwi ze juz nizej nie idzie z przodu nie wiem czego to winna czy moze bawlanki
Teraz sie zastanawiam na co kase zbierac czy vento front czy projektory z soczewka
Ostatnio zmieniony przez blaut 2011-06-21, 19:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum