dzięki za opinie
piechu43, to jest magnes, a auto było myte
Tyle się namęczyłem żeby ją naciągnąć i nic to nie daje, więc może znacie jakieś inne pomysły jak to zrobić.
śniegu już nie ma, tylko wieczorne przymrozki i drogi śliskie, a koła tylko na jutro bo mamy tutaj małą imprezkę na której trzeba się pokazać, jak pogoda się nie zmieni to w poniedziałek powrót do zimówek
Bucus, no ladnie to wszystko wyglada ale czemu taka bra akurat? Chodzi mi konkretnie o material. Czy koles od ktorego zamawiales ma ksywke Pullup? Co donaciagu bry to nie ma rady i musisz pod maska regulowac na haczykach. Nie wiem jaki masz system ale mialem u siebie w golfie 2 i powiem Ci ze zwykle,nierozciagliwe uszka przez ktore wsuwalo sie gumowe kable z hakami najlepiej sie sprawowaly! Im wiecej uszek i linek tym lepszy naciag. Dodatkowo w wasy mozna wsadzic magnesy neodymowe i powinno byc lepiej!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum