Silnik: 1.8 90KM Pomógł: 10 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 1226 Skąd: SZAMOTULY
Wysłany: 2010-12-20, 17:46
ladny borowik ale ten silnik to jakis przekret w tym czsie to najmocniejsza jednostka 1.9 miala 130ps ,150ps miala 2,5tdi wiec musieli cos tam cipnaca jak cipneli to strasznie malo bo ze 130 spokojnie 180 sie kreci,no chyba ze w realu byl 105 lub 115ps
skrzynka extra ale przydatna na trasie ja bym kupil z pieciobiegowa(automaty w VW byly bardzo awaryjne a dsg dopiero wchodzila i zawodzila elektronika)
ale kolorek superasny a wypas nie jest ta potrzebny
duze graty
_________________ ŻYCIE BEZ SILNIKÓW SPALINOWYCH BYŁO BY NUDNE! I NIE TYLKO
ale ten silnik to jakis przekret w tym czsie to najmocniejsza jednostka 1.9 miala 130ps ,150ps miala 2,5tdi
żaden przekręt, być może mylisz Borę z Passatem, bo tam takowe były właśnie, w Golfach i Borach były już od 2000 roku silniki 150 konne, w tym samym roku, tylko kilka m-cy później weszły ASZ-y.
Rok 2002 - no właśnie po tym poznałem - zegary po lifcie, rok po 2000, a decha jeszcze stara
Silnik: 2.8 VR-6 Pomógł: 16 razy Wiek: 38 Dołączył: 09 Mar 2009 Posty: 2400 Skąd: Warszawa-Puszków
Wysłany: 2010-12-21, 00:16
a no bo MATI to taka cicha woda i podejrzewam go o zdradę i że wspułpracuje z Łukaszenko i zdradzi wszystkich ,pierw passat a teraz borowik ,bóg to jedyny wie co wymyśli na nowy rok
Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2010-12-21, 09:42
Ba jako że jestem prawą ręka Matiego(od robótek ręcznych ) na Legionowie To wiedziałem co się kroi na mieście....Poczekajcie po nowym roku będzie nowe auto które podbije serca miłośników czterech kółek....Uchylę rąbka tajemnicy...Będzie to Syrenna Bosto kolor żółty
http://fotoforum.gazeta.p...rena-bosto.html
Z silnikiem od Audi A8 quatro wożonym na Krypie A dopełnieniem projektu będą skrzydła od konkorda aby mógł mijać korki
paski ventowki bory cos jeszcze masz tam w garazu?:D dobre autko powodzenia w modach jak wogole cos sie zacznie,czy moze znowu cos nowego za pare dni z garazu wyjedzie!:D
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2011-01-10, 19:43
Moze na poczatku pomaluj znaczek na czarno i zobacz jak to bedzie wygladało
A jak bedziesz zakładał gril bez znaczka to by sie przydało odrazu załatac to wciencie w masce
wreszcie jakiś filmik nakręciłem...
mierzyłem sobie przyspieszenie do 100 takim śmiesznym programikiem pod GPS. wyszło 8.59sek. na odcinku 145m z włączoną trakcją. A tu filmik POGLĄDOWY
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum