Mam pewien problem. Po ostatnich deszczach pojawiła mi się woda z tyłu auta od strony pasażera. Początkowo myślałem ze to wina korków. Uszczelniłem te korki a woda dalej mi się dostaje. Nie ma znaczenia czy jeżdżę czy stoję woda i tak się dostaje do pojazdu. Mam autko bez szyberdachu więc kolejna droga którą się dostaje odpada . Proszę o pomoc gdyż pada cały czas wody się dużo nabiera.
Jak nie korki i nie szyber to zostaje tylko uszczelka drzwi.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
Gdyby chodzilo o bagaznik to jest wiecej mozliwosci, uszczelka klapy, uszczelka bagaznika, lampy, dziura w podlodze (korki), zatkany splyw wody z szybera w tyle zderzaka.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Jeszcze przez szybe moze leciec. Pod tapicerka powinna byc folia, ktora zawija tak ze woda splywa w dol drzwi i wyplywa. Same odplywy w drzwiach moga byc zatkane, pelne syfu i blota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum