Wvojtek Twoje felgi?? powiem Ci że wyglądają zaje*iście, ale jakoś dziwnie to wygląda na samochodzie jednak... Może to ze względu na kolor i wszystko się trochę zlewa... Nie wiem, ale felgi -
Ostatnio zmieniony przez Ferbus 2011-06-09, 17:55, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: Pasek 1,9TDI Pomógł: 19 razy Wiek: 43 Dołączył: 19 Gru 2008 Posty: 3791 Skąd: Stare Iganie
Wysłany: 2011-06-11, 14:05
no właśnie Wvojtek, to są naklejki czy ta folia gotowa i jak to jest ta folia to napisz w jaki sposób to naklejałeś czy używałeś do tego jakiejś grzałki, suszarki czy opalarki lub wody ze zraszaczem
Silnik: AHU+ Pomógł: 8 razy Wiek: 35 Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 1278 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2011-06-11, 17:38
aha zapomniałem napisać. folia którą miałem ładnie się nakleja i razciąga przez co nie trzeba kombinować z opalarkimi i innymi badziewiami tylko koło przemyć benzyną ekstrakcyjną i jazda z naklejką. mi wystarczył arkusz 100x50 cm ale jakbym miał jeszcze raz kupować to wziął bym więcej dla lepszego efektu.... prawda jest taka że już dawno miałem na myśli koło w tym stylu a że kupiłem felgi za 300zł i do malowania to okleiłem...
w zimie przyjdzie czas na lepszą polerkeę dla polepszenia efektu....
dzięki za miłe słowa, cieszy mnie to ogromnie że się podoba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum