Ja osobiście jak bym miał zmieniać lampy (seryjne mi się bardzo podobają) to bym wsadził od starego Scirocco albo corrado a nie z ringami tego jeździ pełno XD a moja interpretacja tuningu jest mianowicie taka ze ma być jedyny i niepowtarzalny...Ja mam sadzone niebieskie żarówki i tez fajnie wygląda
Ja osobiście jak bym miał zmieniać lampy (seryjne mi się bardzo podobają) to bym wsadził od starego Scirocco albo corrado a nie z ringami tego jeździ pełno XD a moja interpretacja tuningu jest mianowicie taka ze ma być jedyny i niepowtarzalny...Ja mam sadzone niebieskie żarówki i tez fajnie wygląda
Kolego ale ja pisze o soczewce a ty o ringu,co ma 1dno do 2giego.
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2011-07-26, 19:43
pawel39106 napisał/a:
A przy okazji nic nie widać, ale za to kumplom pod remizą się podoba
Niekoniecznie....obecnie mam Osram-y, które wygrywają w wielu rankingach i zestawieniach, a kiedys miałem niebieskie "ksenonówki" i w cale blado nie wypadały w porównaniu z markową żarówka.
Niekoniecznie....obecnie mam Osram-y, które wygrywają w wielu rankingach i zestawieniach, a kiedys miałem niebieskie "ksenonówki" i w cale blado nie wypadały w porównaniu z markową żarówka.
Ja tez mam Osramy a wcześniej miałem jakieś niebieskie gówno i róźnica jest ogromna oczywiście na korzyść Osram. W Twoim przypadku skoro Osramy Ci słabo świecą to może nie wina żarówek a odbłyśników lub szkieł.
_________________ Ze słodkich rzeczy najbardziej lubię wódkę.
żarówki ala ksenówki z Tesco czy innego marketu może i źle nie świecą ale ich temp. czy też żywotność jest poza wszelką kontrolą nie mam tu myśli że się wszystkie szybko palą, bo zdarzały się i przypadki że seryjne zwykłe świeciły krucej tego ile one będą świecić nikt nie przewidzi
co do lamp gościu na vag opole fajne lampy zmontował do Vento
Ostatnio zmieniony przez gryzonvw 2011-07-27, 08:08, w całości zmieniany 2 razy
najładniejsze jakie tylko może być to soczewka bixenon
ale tego nie kupisz w sklepie, musisz sam takie coś sobie zrobić ... koszt podobny jak byś miał iść do sklepu kupić nowe
ew. można kupić już gotowe jak ktoś sprzedaje auto i lampy sprzedaje osobno czy coś ... coraz częściej widać takie oferty
_________________ Spełniaj marzenia, bo życie jest krótkie.
Ostatnio zmieniony przez zeniTh 2011-07-27, 10:04, w całości zmieniany 2 razy
ale tego nie kupisz w sklepie, musisz sam takie coś sobie zrobić ... koszt podobny jak byś miał iść do sklepu kupić nowe
ew. można kupić już gotowe jak ktoś sprzedaje auto i lampy sprzedaje osobno czy coś ... coraz częściej widać takie oferty
Tak co do świateł kopiłem już z niebieskimi...a co do lamp pobaw sie Photoshopem....nie jest to trudne jest duzo tutoriali....a mozna fajnie swojego "przerobic" i po dopasowywać co Ci sie podoba ;]
panowie mam małe pytanie bo zamierzam sobie zmienić lampy i zastanawiam się które będą lepsze ( bo nie tylko maja wyglądać ale tez dobrze świecić )
1. http://allegro.pl/lampy-r...1740339475.html
Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2011-08-25, 13:29
Dla mnie najładniejsze są ori w smoked ale jak bym miał zmieniać to soczewka bi.....A co do alegrowych to tylko in pro które od razu przerobić Zrobiłem już takie jedne dla członka ekipy Mazowsze skład Zobaczycie je na Jednym z mazowszańskich projektów wkrótce
chodzi mi o zwykle lampy nie żadne ea ani soczewki.... po prostu tylko clear...
Lampy Clear polegają na tym ze szkło jest przezroczyste a nie np paseczkami rozpraszającymi światło tak jak te http://www.mapet-tuning.c...pro-p-3453.html
Silnik: w komorze Pomógł: 25 razy Wiek: 37 Dołączył: 06 Kwi 2008 Posty: 2784 Skąd: Z Mazowsza
Wysłany: 2011-08-30, 17:32
No to nie ma czegoś takiego wnioskiem twoich wypowiedzi...zwykła lampa to ta co pokazałeś w linku tyle że oryginalnie na smoked zrobiona...A niby clary to właśnie takie jak wvojtek pokazał....Zawsze możesz do zwykłej lampy gładkie klosze założyć ale jak to będzie wyglądać to nie wiem...
_________________ Grupa Mazowiecka
Ostatnio zmieniony przez Wydym 2011-08-30, 17:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum