a widzisz sam juz dnalazlem i nie jest to czerwono bialy. u mnie czerwono bialy to jest stale zasilanie i podlaczylem je pod pamiec radia, a co do stacyjki to juz nie pam,ietam, ale byl on cieńszy i chyba bordowo jakis tam.
Fajne jest to ze, aby radio dzialalo nie trzeba przekrecac stacyjki wystarczy wlozyc kluczyl git
Ja tez na stale ale prosto do aku kablem 2,5. Pod stacyjke to lipa bo po 1 nie da sie sluchac bez kluczyka a po drugie za maly prad do dobrego radia i panel miga w rytm basu a prosto z aku nic nie miga
Hehe miernik nie byl potrzebny wystarczy jezyk , a co do mygania panelu to moze i prawda przy duzych basach , ale chociaz ( nie wiem czemu) nie gasnie mi juz radio podczas rozruchu , moze dlatego ze mialem wczesniej zlączone kable od napiecia i podtrzymywania pamieci i napiecie sie dzielilo, no ale to tylko moje przypuszczenia, jak dla mnie teraz jest git wchodze do autka nie musze nic wciskac wkladam kluczyk radyjko sie zapala, koncze podroz wyciagam kluczyk radyjko milknie Poprostu git
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum