Silnik: 1.8 75hp aam Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Maj 2011 Posty: 193 Skąd: gdynia
Wysłany: 2011-10-02, 01:58
wczpraj o 12 moje wento zaczeło sie jarać, ale ugaszone, okazało sie że stacyjka sie zblokowala, i ciagle rozrusznik chodził, jak dostał wyzszych obrotów to zaczeło sie wszystko topic w rozruszniku az w końcu sie zajarał a przy okazji oplot dyciany na wydechu też padł, naszczeście ze szwagrem daliśmy rade i po16 godzinach mój venciak znów ożł i jest wszystko git:):):)
Silnik: 1.8 75hp aam Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Maj 2011 Posty: 193 Skąd: gdynia
Wysłany: 2011-10-02, 08:25
najlepsze jest to że linke od maski urwałem przy uchwyciee tym do otwierania, gdyby nie to że 15 minut wcześniejdolewałem oleju na stacji i pożyczyłem kombinerki których zapomniałem oddać to wgl bym maski nie otworył i bym mógł sie tylko patrzeć jak sie samochód mby jarał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum