Silnik: 1.8eLPeGie Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 12 Sie 2011 Posty: 128 Skąd: Bialystok
Wysłany: 2011-10-07, 15:04
Przestawił Ci się prawdopodobnie regulator siły hamowania tyłu, znajduje się z lewej strony gdzieś w pobliżu progu pod podwoziem koło mocowania tylnej belki tak na wysokości siedzenia (sory za zawiłość ale kac męczy).
Silnik: 1.8eLPeGie Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 12 Sie 2011 Posty: 128 Skąd: Bialystok
Wysłany: 2011-10-08, 12:46
Działa to na takiej zasadzie, że im więcej jest ładunku z tyłu auto mocniej hamuje właśnie tyłem, czyli patrząc na to trzeźwo im niżej zchodzi tył tym mocniej łapie a, że akurat trzeźwy nie jestem to Ci nie powiem jak ma być ustawione bo nie dam rady wczołgać się teraz pod ventyla, jeśli nie poradzisz sobie z tym do tego czasu to jakoś podniose moje 4 litery i wlaze pod szrota rozkminić jak to ma działać i jak się ten cały badziew reguluje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum