witam . mam pytanie co do swapa zaciskow z golfa 1.8 gt do Vento 1.8 glc . czy zestaw od golfa podejdzie bez zadnych przerobek do ventki chodzi o zestaw przedniego ukladu hamulcowego
Ostatnio zmieniony przez arthurek20 2011-10-23, 17:03, w całości zmieniany 1 raz
Jedyne co Cie ogranicza to kola. Jesli tarcza 280 to minimum 15``
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
ale zmienia tarcze hamulcowe nie znam sie az tak na temacie hamulcy w vento i nie wiem czy tarcza 280 wystepuje tylko w rozstawie 5x100 czy rowniez w 4x100 dlatego lepiej to sprawdzic
Dostanie i na 4x100 tylko trzeba szukac pod nazwa mk2 g60 ibiza ;P
ja mam ventyle w 1.8 aam i wszystko chodzi jak potrzeba...co prawda nie wiem jaki to sens przy takiej mocy a nawet przy mocy 90 km ale hamuje dobrze i da się to zrobić
_________________ GRUPA MAZOWIECKA
Ostatnio zmieniony przez devill4 2011-10-31, 19:43, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum