Wysłany: 2011-10-23, 18:02 Vento lukass ! jedyny w polsce!
Siems, chciałem Wam przedstawić moje Vento robione na wersję US
Zdjęcia robione były przed, i w trakcie ponieważ samochód jest jeszcze robiony
a mianowicie:
Podłoga wymieniona, pospawana i co tylko możliwe,
Progi nowe,
Przednie błotniki nowe,
Lakierek fiolet perła, zostało do pomalowania lewa strona i zderzaki :p
Środek, czyli podsufitka, boczki itp będą czarne materiał "alcantara"
Silnik standard 1.8 benz.
Felgi Borbet 15' z rantem i grawerą.
Wszystko robione prze ze mnie i szwagra, ja przy lakierach a szwagier przy blacharce.
Na pewno pokażę fotki po wykończeniu auta!
Peace!
Fotki:
bo te obrysy co są teraz to lipa że szok . Po pierwsze vento z tyłu miało czerwone obrysy które były w boku lampy, a przód to był zderzak pod obrysy a jak masz zamiar zamontować inne niż org obryski to sobie odpuść .
Co wy się tych obrysówek czepiacie (*^*^%$
przecież auto zostało polakierowane i jeszcze nie złożone, więc trzeba poczekać i zobaczyć co z tego wyjdzie za us
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-10-23, 20:09
vezet22 napisał/a:
Co wy się tych obrysówek czepiacie (*^*^%$
przecież auto zostało polakierowane i jeszcze nie złożone, więc trzeba poczekać i zobaczyć co z tego wyjdzie za us
dokładnie
Ja tak jak vezet gratuluje odbudowy i czekam na dalsze relacje z prac
Po pierwsze vento z tyłu miało czerwone obrysy które były w boku lampy, a przód to był zderzak pod obrysy a jak masz zamiar zamontować inne niż org obryski to sobie odpuść .
Mówisz poważnie? Z tyłu w lampie z us są obrysy?
Nie wiesz kto miałby takie lampy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum