Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2011-10-24, 21:36 Kalendarz 2012
Jak co roku zapraszamy do nadsyłania zdjęć Waszych Ventek, które chcielibyście umieścić w Klubowym Kalendarzu na przyszły rok.
Fotki w tym roku zbieram ja także podsyłajcie je na adres pjagiello@wp.pl wpisując w tytule maila Kalendarz 2012 + Wasz nick z forum.
Zasady nie co inne niż rok temu.:
- Termin nadsyłania zdjęć to 31 październik 2011r.
- Z racji późnego terminu, wysyłajcie tylko jedno zdjęcie, gdyż będzie jedna ankieta, od razu zostanie wybrana najlepsza dwunastka.
- Minimalna rozdzielczość zdjęcia to 2048x1536 pikseli. Niższe rozdzielczości nie będą brane pod uwagę. Oczywiście im większa rozdzielczość zdjęcia tym lepiej.
Zapraszam do nadsyłania zdjęć.
Ostatnio zmieniony przez Paweł J. 2011-10-25, 22:17, w całości zmieniany 1 raz
Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2011-10-28, 22:30
tylko pamiętajcie że miesięcy jest 12 i do każdego z nich idzie w sumie 1 duże i 2 małe zdjęcia co w simie daje nam 36 zdjęć
i tyle ich będe potrzebował
chyba że małe zdjęcia zostają z poprzedniego kalendarza a w tym tylko zmieniamy duże
Wysłany: 2011-10-30, 19:00
Wąski 2, powiem Ci tak.....co prawda termin nadsyłania fot jest do 31-go października, ale ankietę bede w stanie zrobić dopiero 1-go listopada w godzinach popołudniowych, więc zapewne foty mozna smało nadsyłac do 1-go listopada tak do 13-14-tej, a może i ciutke dłużej.
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2011-10-30, 19:44
Paweł J. napisał/a:
ale ankietę bede w stanie zrobić dopiero 1-go listopada
To juz wieczorem bedziemy mogli glosowac
I taka moja propozycja ze jesli jest jedna ankieta zeby nie było takich numerow jak w poprzednich latach ze jeden głosuje na 5 a drugi na na 10 zdjec. Jesli wybieramy 12 to 12 zdjec nie mniej ni wiecej
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
zeby nie było takich numerow jak w poprzednich latach ze jeden głosuje na 5 a drugi na na 10 zdjec. Jesli wybieramy 12 to 12 zdjec nie mniej ni wiecej
no raczej cudów nie ma i nie ma co liczyć na to ze ludzie dostosują się do reguł ankiety i oddadzą nakazana liczbę głosów zawsze znajdzie się indywidualista któremu coś nie podpasuje i odda mniejsza liczbę głosów najgorsze ze nie da się tego kontrolować i automatycznie anulować oddanych niezgodnie głosów
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Wysłany: 2011-10-30, 20:49
czarnysauber napisał/a:
To juz wieczorem bedziemy mogli glosowac
Tak, przynajmniej mam takowa nadzieję, że sie wyrobię, gdyz tego dnia troche w rozjazdach będę plus obowiązki rodzinne Myśle ankietę zakończyć w przyszłą niedzielę co by było troche czasu na projekt i druk
krzeszak napisał/a:
no raczej cudów nie ma i nie ma co liczyć na to ze ludzie dostosują się do reguł ankiety i oddadzą nakazana liczbę głosów zawsze znajdzie się indywidualista któremu coś nie podpasuje i odda mniejsza liczbę głosów najgorsze ze nie da się tego kontrolować i automatycznie anulować oddanych niezgodnie głosów
Cudów nie ma, ale ten kto ma prawa admina ma wgląd w to jak każdy głosował, chociaz przy pojedynczej ankiecie nie opłaca sę oszukiwać gdyz każdy ma tylko jedno zdjęcie. Więc jedyne co można zrobić to apel o uczciwość
Silnik: od kosiarki Pomógł: 14 razy Wiek: 34 Dołączył: 11 Sie 2009 Posty: 2254 Skąd: Lublin
Wysłany: 2011-10-30, 22:55
poprostu jak Paweł ma wgląd do tego jak kto głosował, to jak ktos odda mniejsza ilosc glosów niz 12 to jego głosy powinny być anulowane, no chyba ze ktos chce miec kal w ktorym jest 9 miesiecy.
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2011-10-30, 23:22
Vento-Łukasz napisał/a:
poprostu jak Paweł ma wgląd do tego jak kto głosował, to jak ktos odda mniejsza ilosc glosów niz 12 to jego głosy powinny być anulowane, no chyba ze ktos chce miec kal w ktorym jest 9 miesiecy.
A osoby które nie trzymaja sie regulaminu ankiety powinny dostac ostrzezenia
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
Silnik: 1.9 TDI AHU Pomógł: 2 razy Wiek: 36 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 3063 Skąd: LLE
Wysłany: 2011-10-31, 07:09
czarnysauber napisał/a:
Vento-Łukasz napisał/a:
A osoby które nie trzymaja sie regulaminu ankiety powinny dostac ostrzezenia
Pany mam prosbe,moglby ktos podeslac zdjeci ventyla z mojego tematu bo ja przez tel nie dam rady,to trzecie zdjecie przy wiatrakach co arek napisal ze sie do kalendarza nadaje,z gory dziekuje,ps.zalezy mi na tym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum