Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2011-11-01, 17:25 ANKIETA Wybieramy 12 najlepszych zdjęć do kalendarza 2012
Krótko i na temat.
Wybieramy i głosujemy na 12 zdjęć, które chcielibyście, aby były w kalendarzu 2012. Każdy z Was może zagłosować tylko raz, zaznaczacie tylko 12 zdjęć, nie mniej i nie więcej.
Zdjęcia w kolejności alfabetycznej nazw Waszych profili na forum.
loocyfer_9, jeśli chcesz to na moje możesz podesłać pozostałe 11pozycji Paweł J. na PW.
Tracisz w tym momencie poniekąd anonimowość, ale zawsze to zwiększa szanse kogoś na dostanie się do kalendarza .
Pozdro
Gdy ja zajrzałem (a do chwili obecnej nie glosowałem) było 6 glosowań i 61 głosów, więc podejrzane sa głosowania, począwszy od początku, od 3do 6
na pewno 4 głosowanie poszło odemnie a 5 lub 6 od mojej zonki ... ale to nie ważne bo już brakuje nie 11 a 22 glosy następny inteligentny klubowicz popisał się zrozumieniem tekstu i swoja własna uczciwością
_________________ Volkswagen Vento Klub Polska nic więcej się nie liczy ...
Silnik: TDI 1Z+ Pomógł: 52 razy Wiek: 44 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 3284 Skąd: Pruszcz Gdański
Wysłany: 2011-11-03, 15:29
Moim zdaniem trochę chłopaki przesadzacie. Zawsze się zdarzy ktoś kto chce szybko zagłosować, ale nie przeczyta instrukcji, zaznaczy 1 zdjęcie i kliknie wyślij głos. A ankiety na forum są już tak skonstruowane, że nie da się cofnąć czy wyedytować swojego głosowania i dodać brakujących 11. No trudno - tego nie zmienimy. Owszem może się zdarzyć także sytuacja, że ktoś zagłosuje tylko na swoją fotkę ale czy to tak wiele zmiania? Na chwilę jak piszę tego posta jest 45 głosowań, a głosów 518, co zapewne daje 43x12 + 2x1. Czy te 2 głosy przy pozostałych 516 naprawde tak dużo zmienią wg Was?
Przypomnę jeszcze po raz kolejny - pogdląd kto jak głosował mają tylko admini czyli Spyro i ja. Ale żaden z nas NIE MOŻE zmieniać wyników ankiety. Nie ma technicznej możliwości anulowania, usunięcia, dodania czy zmiany jakiś głosów. Pomyślcie logicznie jaki sens miałaby jakakolwiek ankieta gdyby admin mógł "sterować" jej wynikami...
Podsumowując cały temat: ja bym zostawił tak jak jest i nie robił żadnych korekt. Ale jak osoby decydujące o tegorocznej edycji kalendarza koniecznie chcą informację, kto nie zastosował się do instrukcji głosowania żeby zrobić ręczną korektę wyników to poszukam w Panelu Administracyjnym i udostępnię taką informację.
Tyle ode mnie.
Aaaaa jeszcze jedno - oddałem 12 głosów i spadam boty kasować
Gavel, no racja. Draki wielkiej nie ma, ale wynika przez to przynajmniej, jak niektórzy potrafią czytać ze zrozumieniem. Chyba, że to właśnie któryś z botów tak namieszał
Ja również swoje dwanaście głosów oddałem. Teraz już nawet mówić nie mogę
Silnik: AHU+ Pomógł: 8 razy Wiek: 35 Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 1278 Skąd: Nowy Sącz
Wysłany: 2011-11-03, 19:52
a nie da sięankiety tak skonstruować czy "ustawić" aby tylko po zaznaczeniu 12 pozycji działał przycisk "zagłosuj"? toi byłoby sensowne i najlepsze rozwiązanie
Teraz to musztarda po obiedzie, można sobie gdybać. trudno, jest jak jest i z tym trzeba jakoś żyć. A te dwa czy trzy głosy nie sądzę, żeby coś zmieniły. Nie ma co więcej lamentować, bo to niczego nie zmieni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum