Silnik: 1.9 TDi Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1254 Skąd: zamość
Wysłany: 2011-11-08, 20:30 tdi swieci sie wykrzyknik
Witam mam problem swieci mi sie w golfie wykrzyknik tak jakby reczny byl zaciagniety sprawdzalem czujnik niby jest ok plyn w zbiorniczku tez jest od czego jeszcze moze byc ta kontrolka? co mozna sprawdzic zeby ja zgasic??
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
I tak samo zrobiles z tym czujnikiem przy zbiorniczku?
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
No chyba, ze ostatnio zmieniales licznik na ten z Ibizy. Tam to trzeba zmasowac pin odpowiedzialny za czujnik okladzin ciernych (jak go nie mamy)
Silnik: 1.9 TDi Pomógł: 15 razy Dołączył: 18 Maj 2009 Posty: 1254 Skąd: zamość
Wysłany: 2011-11-08, 21:27
nie nic nie bylo zmieniane, tak samo z czujnikiem przy zbiorniczku roiblem tylko mialem taki lipny kabel moze miernikiem zmierzyc czy sie obwod zamyka?? a od czegos jeszcze ta kontrolka jest odpowiedzialna?? dodam ze 2 czujniki abs sa do wymiany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum