Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2011-12-17, 00:13
szwagier jestes WIELKI
szkoda tylko ze Gavel nie na lutym juz sie przyzwyczaiłem ale za to ja znow kwiecien obstawiam
Wielkie dzieki szwagier za kawał dobrej roboty
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
Silnik: w planach Pomógł: 17 razy Wiek: 45 Dołączył: 06 Lis 2008 Posty: 943 Skąd: Lublin
Wysłany: 2011-12-17, 10:29
czarnysauber napisał/a:
ale za to ja znow kwiecien obstawiam
nawet nie wiedziałem że znowu widać ci to przeznaczone
ten kalendarz dał mi popalić na całego
prawie miałem skończonego i wszystko mi się rozsypało, robiłem 2 raz i sie pizgłem w 4 miesiącacj o jeden dzień i musiałem je poprawiać, 3 razy instalowałem system bo za pierwszym photoshop mi wysiadł i nie mogłem go naprawić a reinstalacja nic nie dawała, więdz przeżuciłem się win 7 a tam niespodzianka czcionki mi nie chciały wejść no to reinstal i spowrotem na xp
mało brakowało a bym pozgną tym kalendarzem
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-12-18, 11:01
Trochę przespałem temat kalendarzy, ale coraz rzadziej mam czas na forum.
Jest oczywiście kasa za wysyłki - to nie przepadło - chciałbym oczywiście Wam to zwrócić Panowie i Panie.
Byłbym wdzięczny jakby każda z osób, która kupowała kalendarz w zeszłym roku podesłała mi na maila: klub@vwvento.org potwierdzenie przelewu z zeszłego roku oraz numer rachunku - zwrócę Wam pieniądze za koszt wysyłki z zeszłego roku.
Temat zeszłorocznych kalendarzy się rozwija - sprawa za chwilę będzie w sądzie, bo niestety dogadanie się z firma kurierską nie było możliwe.
to czyli ta kasa co poszła na kalendarze w 2011 teraz przeszła na 2012 bo nie kumam.a skont ja ci wezmę potwierdzenie przelewu za zeszły rok??przepraszam za zamieszanie,ale przespałem w zeszłym roku zapisy.temat nie aktualny.i standardowo w tym roku tez.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum