Wiem ze tych tematow bylo tysiace (sorry ze pytam o niego) ale chcialbym wiedziec od kogos kto sam zmienial nagrzewnice czy to jest w miare proste zadanie czy lepiej dac mechanikowi?
Bo ja mam chec sam sobie zmienic ale boje sie ze cos przy tym zepsuje
Nie jestem jakis tam kompletnie zielony w sprawach motoryzacji ale boje sie ze zerwe jakis kabelek albo kostki po myle.
Chyba ze ktos zna jakiegos mechanika co by polecil z okolic Aleksandrowa Kujawskiego, Ciechocinka, Wloclawka... bo bym mogl dac komus w Warszawie ale jak bym uslyszal cene...
Silnik: od kosiarki Pomógł: 8 razy Wiek: 39 Dołączył: 01 Paź 2009 Posty: 438 Skąd: lublin
Wysłany: 2011-12-17, 17:52
Na Twoim miejscu robiłbym to sam. Mechanik zapewne będzie robił to na "sztukę" czyli aby szybciej i nie zawsze dokładnie. No i oczywiście skasuje. Roboty trochę będzie napewno bo musisz całą deche wyciągnąć żeby dostać się do nagrzewnicy. Nie ma raczej przy tym jakiś skomplikowanych zabiegów. Ale robisz to dla siebie i zawsze z większą starannością. Nigdy nie wiadomo czy mechanik poskłada Ci to tak jak było przed. Jeśli boisz się, że coś pomylisz zawsze możesz sięgnąć po aparat i pstrykać fotki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum