Do sprzedania mam zestaw audio (Wzmacniacz Telefunken HA-880 + dwie kolumny)Kolumny trójdrożne na zwrotnicy, bass-reflex z tyłu, głośnik basowy 25cm na miękkim gumowym zawieszeniu.240W MAX. Wymiary: 60/30/40cm. Skrzynie robione własnoręcznie z płyty OSB, wytłumione wewnątrz, obite czarnym płótnem, wzmocnione, podwójna przednia ścianka. Niski bas, mocny dźwięk. Dużo funkcji we wzmacniaczu. Wbudowany procesor dźwięku z czterema fabrycznymi ustawieniami, loudness, subsonic, wyświetlacz z aktualnie wybranym źródłem dźwięku i poziomem głośności, reg. tonów wysokich i niskich (analog.), reg. balansu i mocy (cyfr.) Moc ok.2x100W/4x50W RMS.
Sprzedję głównie przez brak miejsca w pokoju a nie chcę wynosić do garażu żeby leżało i niszczało. To już lepiej żeby ktoś inny korzystał z tego sprzętu i używał go tak jak natura przykazuje Oglądałem przy tym filmy, słuchałem muzyki i grałem w gry. We wszystkich przypadkach spisuje się bardzo dobrze. Super efekty. Dało radę nawet zrobić dyskotekę w mojej dawnej podstawówce
Preferuję odbiór osobisty ze względu na to, że można sobie sprawdzić, obejrzeć no i oczywiście przetestować A poza tym waga tego zestawu jest spora. Dla zainteresowanych mogę wysłać lepsze zdjęcia. Kontakt 503144039 lub GG 39638156
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum