Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2011-12-28, 16:53
vwkrzysio napisał/a:
No wyposażenie niczego sobie, a blacha jak
Blacha jest ok powiem ze nieraz jak widziałem lanosy nubiry czy leganzy na podnosniku to mi wstyd bylo za vento bo DU kilkunastoletnie ma ma blache jakby z fabryki wyjechała
zeniTh napisał/a:
tylko szkoda że to DU
a czemu taka obawa
Mało awaryjne z sinikiem opla samochody i tanie "dobrze mi znane bo moi bracia z 10 lat robili w serwisie DU"
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2011-12-28, 17:02
zeniTh napisał/a:
no marka trochę w polsce wyszydzona, ale złego słowa na nią nie mogę powiedzieć bo brat też ma DU tylko że nexie
no nexie miały slaba blache a to tez opel tyle ze kadett po lifcie
wracajac do leganzy to rozpedza sie calkiem przyzwoicie ruszasz spokojnie u juz setka na blacie
Silnik: ... Pomógł: 302 razy Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 10606 Skąd: ...
Wysłany: 2011-12-28, 18:28
Dobre auto.....co raz więcej pochlebnych opinii słyszy sie o DU, do tego dochodzi cena, nie wiem jak Leganza, ale np lanosy są tanie jak na swoje roczniki.
Silnik: 1,8 90KM B+G Pomógł: 158 razy Wiek: 43 Dołączył: 05 Mar 2006 Posty: 12924 Skąd: Łódź
Wysłany: 2011-12-29, 16:10
czarnysauber napisał/a:
bo DU kilkunastoletnie ma ma blache jakby z fabryki wyjechała
popieram, moja Matula ma prawie od nowości Matiza - w tej chwili ma już 9 lat - nawe grama rdzy. Podobnie z Lanosem Teścia - mają go od 2000 roku, zero rdzy a ogólnie skubaniec nie chce się psuć, choć teściu bardzo chciałbym juz zmienić furaka
Zakupu gratuluję, leganzy są bardzo tanie w serwisowaniu a mega komfortowe. Ciekawe co z Venciątkiem zrobisz...
Wysłany: 2013-09-23, 20:24
Leganza jak to zwykły dupowóz jeździ i nic wiecej
Dzisiaj już nie mogłem patrzeć na zmatowione przednie lampy i postanowiłem coś z tym zrobić
Użyłem czegoś takiego
Efekt jest zadowalający ,pasowałoby jeszcze rozebrać i wyczyścić środki
No i jakiś czas temu wpadło radyjko z dvd ,wnęka na radio 2 DIN aż sie prosiła o taki gadżet
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum