Witam wszystkich po długiej przerwie
Chciałbym nadrobić straty i opisać wszystkie zmiany w moim złomku od ostatniego mojego posta
Więc zaczynamy
Po powrocie z Nysy do auta doszły progi z wersji GTI
Kompletna elektryka szyb(miałem tylko przód i do tego była to podróbka )
Próg bagażnika z GLXa
Powymieniałem resztę zaniedbanych plastyków wewnątrz i zewnątrz autka
Doszły nowe heble n przodzie
Przyszła zima auto dostało seryjny zawias i zaczeło się zbieranie gratów na sezon 2011
Udało się sprzedać się fotele z jahre i zastąpiła je skóra z golfa GT z boczkami i podgrzewaniem
Borbety też sprzedałem i kupiłem Prosiaki Gullideckel 16x7 plus dystanse i oponki 195/45
Do wszystkiego brakowało gwintu, więc pod choinkę mikołaj przyniósł mi gwincik TA
Po nowym roku dopadłem szeroką dokładke VR
Lifty maski
Klamki z polo 6N, 4 bez zamka
Do tego doszedł kluczyk scyzoryk i alarm
Brakowało mocy więc zakupiłem boost pina z mk2 SB
Zaczeło się wielkie składanie
Zostały wymienione jeszcze hamulce z tyłu oraz gumy pod wydechem
Jakieś tam zaprawki po zimie i autko było gotowe na sezon
Chciałem lecieć do Rotten, ALE, 3 dni przed lotem wysrała się turbina na stronie ciepłej
Przeszła gruntowną regenerację z mojej został sam kocioł praktycznie
Otrzepałem się kasowo, dorwałem znaczek TD w grill, zakupiłem czarny mat z BOLLa do zderzaków i wyszło takie coś, z nudów przeleciałem opalarką plastiki i poprawiłem smoked lamp
W międzyczasie kupiłem ori IC z AFN-a, trzeba go zamontować
Zaczołem pomału kompletować duperele z US
Na początek poszła kiera
Później dorwałem halogeny ZKW ori black i chwilowa wizja z pomarańczowymi kierunkami
Przypadkiem udało mi się kupić bardzo kontrowersyjną rzeczy, czyli brewke
Było na nią wiele pomysłów, skończyło się na grillu bez znaczka w sktrukturze bez znaczka TD
Kiedy walczyłem z grillami brewkami, kumpel zrobił mi bardzo fajny bajer
Zmodziłem tylnie lampy, wywalając z nich pomarańczowy filterek z kierunkowskazu, oraz dokupiłem wreszcie ori zagłówki do tylnej kanapy
Pod koniec sezonu doszły upragnione wypasy z USa kompletny tunel środkowy, gałka z Jahre, i po jakimś czasie upolowałem włacznik grzania dup w starą deske vento
To by było na tyle z grubszych rzeczy, na pewno coś ominołem, ale to jakieś drobnostki
Obecnie pare rzeczy doszło, jak zgram fotki to na pewno się pochwale
zB3ig,
To była wtenczas, ostatnia stówa, a do wypłaty ponad tydz:P
pawel39106,
W tamty roku znalazłem ogłoszenie o całym mk3 GT 95 na części i w nim była ta skórka
Kupiłem ją ode mnie jakieś 200 km, ale było warto jechać
I reszta rzeczy które ostatnio zrobiłem/ zdobyłem
3-cie światło stopu oczywiście US z vento oir hella, razem z wiązką do lampy, zero kabelkologii:)
Licznik został przerobiony na kontrolki nowego typu na diodach, plus tarcza prędkościomierza w milach
Oraz kupiłem spinke, z czujnikiem zapiętych pasów, będzie robiona kontrolka w zegarach:)
Nie mam fotki z brewką, przymierzyłem ją ale jakoś tak noooo nie wiem
Skończe front, dojdzie zdeś na gładko gleba i pomyśle nad brewką
I ogólnie nie jest ona sprzedaż
Auto superanckie. Wszystkie mody w dobrym kierunku idą. Co prawda w poprzednich odsłonach wydawał mi sie niekiedy ciekawszy ale chyba tylko mi sie wydawał.
Oby szło do przodu wszystko jak idzie to w kwietniu już klima zatrybi.
I kurde dopiero teraz wiem czyje było to Vento na Nysie. Twoje hehe
Marek81l,
Mi też się tak zdaje
Co klimy i tak narazie nie ma sensu jej wkładać
Pozbieram jeszcze pare szczegółów mi potrzebnych i będe działał
Narazie wszystko leży z pozatykanymi wężami w miare ciepłym pomieszczeniu
Trzeba było zagadać, dużo siedziałem przy venciaku, bo mnie był szwedzki bagażnik
W tym roku też będe i pewnie też będe stał koło zielonego mk3 na C2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum