Witam wszystkich.:D mam vento z 92r i chcialbym przerobic w nim tylne lampy. lapy sa orginalne a ja chcialbym zrobic takie jak na zdjeciu. Moje pytanie brzmi czy da sie takie cos zrobic i czy ktos ewentualnie bd potrafil mi doradzic jak to wykonac:D z gory dziekuje za wszelkie rady:D
Rumun stajl nie przejdzie.
Pzyciemnienie tak jak w oryginalach Helli bez problemu.
_________________ VW Vento 1.9TDI 1Z++ Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0
ja takie mam.robiłem sprayem! na poczatku tylko poł a pozniej skusiłem sie na całe ciemne,tylko pryskaj delikatnie zeby nie były czarne bo pozniej na aucie i tak zciemnieja i nie mam problemu z policja [odpukac] jak na razie a jezdrze rok! wazne ze swiatło jest czerwone i pomaranczowe...
_________________ kto testuje urzadzenia testujace samochody...oczywiscie ze VW
Silnik: 1.9 D 1Y Pomógł: 2 razy Dołączył: 02 Maj 2011 Posty: 210 Skąd: Kielce
Wysłany: 2011-12-31, 13:40
Krepel91, kolego a jaki kolor masz auta? Bo fajna robote robia tez cale czerwone lampy z tylu (us). Do mojego granatowego (policyjnego) sadze ze ladnie beda wygladac wiec jak i Ty masz ciemne auto to tez bedzie ladnie i bez problemow z policja
kolor mojej ventki to blekit i mysle ze efekt bd podobny do tego srebrnego. mowicie sprayem a folia jakby sie spisala bo chyba lepsza byla by folia. Po pierwsze nie da sie przesadzic a po drugie gdy policmajstry zlapia mozna ewentualnie zdrapac i dowod bezpiecznie zatrzymac w kieszonce:PP i co najwazniejsze jaka folia chodzi o stopien przyciemnienia:P
lesny czyli odradzasz takie posuniecie?? a czy ktos widzal lampy przednie tylko chodzi mi o takie z gladkimi kloszami. nie zadne angelki tylko zwykle lampy takie jak orginaly tyle ze klosze nie maja tych"zeberek" tylko sa gladkie.
Silnik: 1,8 Pomógł: 61 razy Wiek: 43 Dołączył: 06 Mar 2009 Posty: 3720 Skąd: LZA
Wysłany: 2011-12-31, 20:07
Krepel91 napisał/a:
a czy ktos widzal lampy przednie tylko chodzi mi o takie z gladkimi kloszami. nie zadne angelki tylko zwykle lampy takie jak orginaly tyle ze klosze nie maja tych"zeberek" tylko sa gladkie.
temat juz był wałkowany i taka lampa bedzie ci swiecic jak znicz na cmentarzu bo te zeberka ukierunkowuja swiatlo dlatego tez wazne zeby klosz niebyl przypadkiem od anglika
_________________ Noga z gazu!
Lepiej stracić minutę życia ,niż życie w minutę!
wiem ze tak by sie dzialo. tylko chodzi mi o takie lampy ktore sa juz do tego przystosowane tzn z zeberkowanymi lustrami. moj szwagier kupil takie lampy do golfa 2 i dal za nie 26zl od sztuki i chcialem takie same do mojej ventki:PP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum